Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Az elektromos Mazda előjegyzése megkezdődött

2019. október 24. - Antalfy Krisztina

Mindfully designed with a purpose: Your life

A Mazda első sorozatgyártású elektromos autója, a Mazda MX-30 előjegyzése a Tokiói Autószalonon történő világpremierjével egyidőben megkezdődött. Az előjegyzés az alábbi oldalon érhető el: www.mazda.hu/bemutatoterem/all-new-Mazda-MX-30/reservation. Az előjegyzést 325 000 Ft letét befizetésével lehet véglegesíteni.

image_flash_mail_tms_2019_press_release_small.jpg

Tovább

„Vissza a természethez!” a 11. Marie Claire Fashion Days-en

A természetesség iránti vágy, a fenntarthatóság szövi át az idei Marie Claire Fashion Days-t, amelyet november 22–24. között a Millenáris Park B épületében rendeznek meg. Három nap alatt harminc magyar tervező mutatja be 2020-as tavaszi–nyári kollekcióját az újrahasznosítás jegyében.

relax_enjoy_a_cup_smile_1.jpg

Tovább

A haszongépjármű, amely megváltoztatja vállalkozásod perspektíváit

Október 24-én tartotta a Danube Truck Magyarország Kft. az új IVECO DAILY sajtóreggelijét. Az ígéretes újdonságot Zákány Zoltán, a Danube Truck Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója és Kasztreiner Péter, a Danube Truck Magyarország Kft. kishaszonjármű-értékesítési vezetője mutatta be a sajtó képviselőinek, valamint a kiállított demojármű segítségével a látogatók menet közben is megismerkedhettek az új kishaszonjárművel.

img_7376.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása