Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Magvető újdonságai a Margó Irodalmi Fesztiválon

2019. október 03. - Antalfy Krisztina

Van az úgy, hogy nincs kedvem kimozdulni otthonról, és szerencsére a hétvégék azok a napok, amikor a feladataimat otthonról is el tudom végezni. Ilyenkor apró dolgok is elegendőek ahhoz, hogy jól érezzem magam a négy fal között: egy csésze finom kávé, Kedvessel együtt töltött hosszú percek, közös ebéd kényelmes ruhában, pár pohár vörös bor, hosszú beszélgetések és egy könyv, amit már oly régóta el akartam olvasni. Az olvasás élménye számomra mindig is valamiféle terápia volt számomra, ilyenkor kicsit mindig felfüggeszthetem az idő, és végre önmagam lehetek. 

konyvajanlo_1_3.jpg

Tovább

Sokszínű őszi gardróbra vágsz? Akkor irány a Reserved!

Kendall Jenner a Reserved új kampány arca

Tegnap reggel abban szerencsés helyzetben volt részem, hogy én is ellátogathattam a Reserved őszi-téli kollekciójának a bemutatójára. Személy szerint örömmel láttam, hogy idén továbbra is hódítanak az állatminták, a kockák, a szifon blúzok, a puffos ujjak, a rakott szoknyák, a szatén anyagok és a bőr hatású darabok. Mindemellett a nyárból kicsit átszivárogtak a lenge szövetek, és a közkedvelt virág minták. Az alábbi posztban a márka legújabb szépségeit és az új kampány arcát hoztam el számodra.     

ciaokendall.jpg

Tovább

Kinek kell a fodrász, ha van már Rowenta-d?

Tanuld meg a tökéletes haj elkészítésének titkát

Mit tudunk a leggyorsabban megváltoztatni magunkon? Naná, hogy a frizuránkat. Azonban nekünk nőknek örök probléma, hogy mindig azt akarjuk amink nincs: ha rövid akkor hosszút, ha hosszú akkor rövidet, de ha egyenes a hajunk, akkor biztos a göndör fürtökért áhítozunk, és persze fordítva. De vannak olyan pillanatok is az életünkben, amikor csak egyszerűen meg akarjuk változtatni a külsőnket, és vele együtt  frizuránk stílusát. Ehhez a legnagyobb segítséget ezúttal a Rowenta hajformázó készülékei adják, amelyekkel bátran kivasalhatjuk göndör hajunkat, de ha úgy tartja kedvünk, könnyedén varázsolhatunk szög egyenes tincseinkből nőies, laza hullámokat.   
konyvajanlo_49.jpg

Tovább

INTERJÚ: Vida Andreával, az AVida Toys megálmodójával

"...egy a házban lakó nagymama jött hozzám azzal, hogy az unokája mindenáron plüss sáskát szeretne..."

Én még olyan gyerkőccel nem találkoztam, aki ne imádná a plüssállatokat, amely számára nem csupán játék, hanem társ és jó barát is egyszerre. S bár én már bőven kinőttem a gyerekkorból, mind a mai napig ott trónol Brumi és Mézi, a két kedvenc plüssmackóm a könyvespolcom közepén. Számomra ők a béke és a nyugalom érzetét keltik egy hosszú és fárasztó nap végén. Talán így nem véletlen, hogy rábukkantam Vida Andrea imádni való plüss állatkáira, melyek között minden korosztály megtalálja saját kis kedvencét.
the_best_bath_time_essentials_1_2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása