Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A CUPRA az első Clásico játékosainak emléke előtt tiszteleg

2019. december 17. - Antalfy Krisztina

A történelem első Clásico mérkőzésének játékosai szerepelnek abban a reklámfilmben, amelyet a CUPRA a december 18-i mérkőzés előtt küld adásba. A SEAT új márkája, amely tavaly augusztusban az FC Barcelona hivatalos autós-  és mobilitási partnerévé vált az elkövetkező öt szezonra, a két csapat első mérkőzéséig tekint vissza, hogy kiemelje az olyan értékeket, mint a szenvedély, az ambíció és az elszántság.
cupra--pays-tribute-to-the-players-of-the-first-clasico_01_hq.jpg

Tovább

Így készítsünk mentes mézeskalácsot

A karácsonyi ünnepek előtt lázas készülődés kezdődik a konyhákban. A nagymamák és az édesanyák lelkesen sütnek, főznek, hogy sok finomság kerüljön az asztalokra. Egyre több családban más ez a készülődés, mivel nem eheti mindenki ugyanazt, sok embernek olyan menüt kell összeállítani, amely mentes valamitől.

dark_coral_and_pink_flower_moms_influencer_facebook_post_set.jpg

Tovább

Karácsonyi ajándékötletek APUDNAK

Nem tudom te hogy van vele, de szerintem a nőknek valahogy mindig könnyebb ajándékot választani karácsonyra, mint a pasiknak. Nálunk anyunak például elég, ha elviszem magammal a városba és figyelem, hogy min akad meg a szeme, de apu már kicsit bonyolultabb. Ha te is így vagy ezzel, és már nem szeretnéd tovább gyarapítani édesapád zokni, vagy épp nyakkendő gyűjteményét, akkor most jól figyelj!

konyvajanlo_1_5.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása