Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így viseld télen a SELYEMSZOKNYÁT!

2019. december 18. - Antalfy Krisztina

Visszatértek a 90-es évek!

Télen legalább annyit állok a ruhás szekrényem előtt reggelente, mint nyáron - ha nem többet. Kezemben a gőzölgő kávémmal minden nap azon tűnődöm, mégis miben induljak el otthonról. Aztán gyors kapkodásban jön a jól bevált, villámgyors smink, haj felkötve, egy jó meleg pulóver és hozzá a már jól bevált kényelmes nadrág. Ezúttal viszont nem kedvenc farmeromat húztam elő a ruhakupac mélyéről, hanem egy új szerelememet, a pezsgő színű selyemszoknyát.  

feher_bluzt_11.jpg

Tovább

NATI 100% PURE IDEA őszi-téli kollekció

NATI100%PUREIDEA 19AW collection

Aki követi az oldalamat egy ideje, biztos észre vette, hogy milyen nagy rajongója is vagyok Gyulai Natália, a NATI 100% PURE IDEA tervezői munkáiért. Ezért úgy gondoltam, nem zárhatom le ezt az évet úgy, hogy ne mutatnám meg Nati legújabb kollekcióját, melyet  az általa oly nagyon kedvelt casual-glamour stílusban álmodta meg számunkra.

nevtelen_45.png

Tovább

Karácsonyi ajándék ötletek a PÁRODNAK

Néhány nap, és beköszönt a Karácsony. Te viszont még mindig egy helyben toporogsz, mert nem tudod, mit vegyél szíved választottjának? Persze köztudott, hogy ahány pasi, annyiféle ízlés és vágy, de azért van remény. Íme, néhány igazán szuper csomagolni való ötlet a fa alá, amitől örömteli lesz az idei ünnep Neki is, és persze Neked is.

konyvajanlo_66.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása