Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Karácsonykor gondolj kicsit MAGADRA is

2019. december 19. - Antalfy Krisztina

Ha idén kicsit egyedül éreznéd magad...

Sose felejts el, semmi sem végleges, így azok a negatív pillanatok sem, amikor úgy érzed, hogy totál egyedül vagy. A magány még nem a világvége, mert bizony egyedülállóként is remekül érezheted magad az ünnepek alatt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi lista, amit önző módon, ezúttal önmagunk kényeztetésére készítettem el. 

konyvajanlo_70.jpg

Tovább

NAVONA fashion kapszula kollekció

A divat nálam mindig nagybetűs IGEN. Akik ismernek, tudják rólam, hogy mennyire szeretem a divatot, a mesés kiegészítőket, az elegáns, végtelenül nőies darabokat, az előkelő összeállításokat és a nemes anyagokat. Az ilyen szépségek azonban nem egy fast fashion üzletben jönnek velünk szembe, hanem a magyar  divattervezők szalonjaiban. Ilyen pl. a szívemnek kedves Megla Rózsa márkája a NAVONA fashion, ahol egyszerre van jelen a letisztult elegancia és a modern nő világa.

nevtelen_44.png

Tovább

Karácsonyi ajándék ötletek CSAJOKNAK

Jöhetnek a csajos dolgok?

Anyu és apu kipipálva, kedvesednek is becsomagoltad a kívánt meglepetést, de talán a barátnőid és legkedvesebb kolléganőid még hátra vannak. A Karácsony gyors léptekkel közeledik, így nem sok időd van már azon agyalni, hogy mivel is pakold tele a csillámporos, angyalkák lakta dísztasakokat. A tökéletes ajándék felkutatása olykor még a legjobb barátnőd esetében is felér egy cirkuszi mutatvánnyal, de van remény. Ha már fogytán az anyagi kereted, de mégis felejthetetlen élményt szeretnél a fa alá csempészni, most segítek.         

konyvajanlo_67.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása