Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2019. március 30. - Antalfy Krisztina

Vétkesek közt cinkos aki néma…

A jó emberek csak jót akarnak Neked, nem irigykednek, nem bántanak, nem beszélik ki a hibáidat a hátad mögött és nem híresztelnek rólad valótlan, hazug dolgokat. Sokak számára evidens, hogy  amikor sérelem éri őket, azonnal a sarkukra állnak és kiállnak önmagukért. Míg mások inkább nyelnek egy nagyot, visszahúzódnak csigaházaikba, és tűrnek, amíg a gond magától meg nem oldódik. A problémák viszont soha nem oldódnak meg maguktól! Ezt ugye már Te is tudod?

boldogsag_4.jpg

Tovább

Ismerd meg az AEGON Művészeti Díj nyertes költőnőjét!

„Kiszabadítani az intelligens-érzékeny nőköltészet kategóriájából” - ez volt a tétje a Takács Zsuzsa költészetét fogadó kritikáknak a kétezres évek elejétől. A pálya kezdetén megjelenő visszafogottan elismerő vélemények után az ezredfordulón „az írásaival foglalkozó tanulmányok egyre újabb, érdekesebb és változatosabb szempontokat fogalmaznak meg, ahogy költészetét a fiatalabb generációk irodalmárai is felfedezik…”

takacs-zsuzsa-heviz_folyoirat.jpg

Tovább

Szervezz gardróbvásárt Mihalik Enikővel közösen!

#Fashion4Children

Ismerkedj meg az UNICEF legújabb adománygyűjtő kampányával, aminek arca nem más, mint Mihalik Enikő. Szívesen csatlakoznál, szívesen megszabadulnál fölöslegessé vált ruháidtól miközben szerzel néhány új darabot? Örömmel áldozol rászoruló gyermekek támogatására? Hiszel a fenntarthatóságban és igyekszel tudatos vásárló lenni?
5znktkpturbxy9jnjq1zdlizdcyowmyywzkymu5y2vmzgu5ywewyzm5ny5qcgeslqmajc0drm0cejmfzqmuzqg8.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása