Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A SUPRA főmérnöke mesél a 17 év után visszatérő ikonról

2019. május 24. - Antalfy Krisztina

Alaposan felkavarta az állóvizet, amikor a Toyota valamivel több, mint egy évvel ezelőtt bejelentette, hogy 17 év után feltámasztja a márka legikonikusabb sportautóját, a Suprát. Menten meg is kezdődtek a találgatások arról, hogy milyen motort kaphat majd a modell (a Hosszútávú Világbajnokságban 1000 lóerős hibrid versenygépekkel sikert sikerre halmozó és azóta a világbajnoki címet is megszerző márka részéről a hibrid elektromos hajtás sem lett volna váratlan), illetve hogy vajon egyedül vagy a GT86-hoz hasonlóan egy versenytárssal közösen vág majd a fejlesztésbe az autógyártó.

supra2019red_24.jpg

Tovább

A MOJO új szintre emelte a zenehallgatást

A MOJO Art Space keretein belül 8 kiváló hazai művész tehette le kézjegyét a márka prémium audió eszközein, hogy új szintre emeljék a zenehallgatás élményét, és a hazai művészeti szcénával való együttműködésünket. A kollekció Bálint Bianka, Birinyi Tamás, Borsi Flóra, Kiss Miklós, Oláh Anna, Pápay Fanny, Szalay Zoltán és Varga Zsolt közreműködésével készült el.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_24.jpg

Tovább

Van még feljebb? Itt a LEXUS RC F TRACK EDITION

Egyedülálló megjelenés – egyedülálló érzés: LEXUS

Az új Lexus RC F erőgép  limitált példányszámban készülő Track Edition változata exkluzív újításokat kínál a keményvonalas autórajongóknak. Az F sorozat csúcspontját jelentő RC F Track Edition a Lexus „Mindig kész” filozófiájának legújabb kifejeződése.
lexus_rc_f_track_edition_9.jpg

Tovább

Van gyógyír a Trónok harca miatt keletkezett gyászra

Szomorú nap volt a tegnapi, hiszen közel 10 év után véget ért a Trónok harca! Ahogy a Daily Mail cikke is utal rá sokakban űrt hagyott a Trónok harca, sőt, egyesek a következő hetekben átélik majd a gyász öt szakaszát (Tagadás, Harag, Alkudozás, Depresszió, Elfogadás). Ezért most az HBO-nál elkészítették a gyógyírt, amely enyhítheti a rajongók fájdalmát.  

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_21.jpg

Tovább

Jelentkezz még ma az ingyenes vezetéstechnikai tréningre!

A Ford Alapítvány által világ 40 országában sikeresen működő Ford Driving Skills for Life elnevezésű ingyenes tréningsorozat 2017-es debütálása után idén harmadszor érkezik meg Magyarországra – jelentették be ma a Ford sajtótájékoztatóján.

p13pnrkij7hwqbuivyaj.jpg

Tovább

Ha üres a poharad, akkor irány Eger!

Június 1-jén Egerben ünnepelhetik az odalátogatók a nyár első napját az Egri Borműhely tíz pincészetének boraival, gasztrofinomságokkal és egy izgalmas városi sétával. Érdemes felfedezni a történelmi várost úgy, ahogy még sosem: egy pohár borral a kézben!

59564154_741140489616281_3957037481613820038_n.jpg

Tovább

Ha luxuskivitelű kézműves ékszerekre vágysz, akkor ZEMA!

Hatalmas siker övezte a teltházas ékszerbemutatót, amelyre május 16-án idén is a Vajdahunyad várában került sor. Ezúttal a Magyarországon honos vadvirágok ihlette, Édenkert fantázianevet viselő ZEMA ékszerkollekció varázsolta el a közel 400 fős közönséget.  Sztárvendégekből idén sem volt hiány: Keresztes Ildikó, Wolf Kati, Nyertes Zsuzsa, Tunyogi Bernadett, Madár Veronika, Völner Eszter, Götz Anna, Csomor Csilla, Marcellina és Koroknyai Virág személyiségén keresztül elevenedett meg a márkára jellemző szépség, érzékiség és  a magyarság gyökereit méltató folk design.
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_20.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása