Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

INTERJÚ: Oszlánczi Rékával, a Creppy PalacsintaHáz alapítójával

2019. január 24. - Antalfy Krisztina

"A gasztronómia igazi művészetté tud válni értő és szerető kezek alatt..."

Van egy édes finomság hazánkban, aminek kevesen tudnak ellenállni, leginkább túróval, vagy kakaóporral fogyasztjuk, és az első magyar nyelvű leírása az erdélyi fejedelmi udvar főszakácsának a 16. század végén írt szakácskönyvében olvasható. Talán már te is rájöttél, hogy ez bizony a palacsinta, amelynek számtalan változata ismert, ám csak a Creppy PalacsintaHáz alapítója mert olyan nagyot álmodni, hogy merőben másként tálalja fel nekünk a palacsintát… 

pour_la_petite_1.jpg

Tovább

KÖNYV // Borsa Brown: Az Arab

Láttunk már olyat a történelemben, amikor az iszlám és a magyar kultúra között húzódó ellentétes nézetek végül vad vágyakba torkollanak, amiből persze egy szenvedélyes szerelem születik. Borsa Brown nagy sikerű könyvében is e két világ közti különbségek dominálnak, melyeket végül az a bizonyos végzetes találkozás és nagy szerelem egyesít, olyan őrjítő szerelem, amire titkon minden ember vágyakozik.
konyvajanlo_1.jpg

Tovább

Egyenesen Párizsból gurult be a DS 7 CROSSBACK

Az autó, mely ezer közül is felismerhető

Már jó ideje szemeztem a külföldi autós oldalakon a franciák luxusterepjárójával, a DS 7 CROSSBACK modellel, így külön öröm volt számomra, hogy én is meghívást kaptam a DS STORE Budapest megnyitójára, ahol volt szerencsém testközelből is megismerni a DS luxusmárka szépségeit. Első pillantásra a DS 7 Crossback akár egy felső kategóriás szabadidőjármű is lehetne, de valójában ez egy olyan SUV, amely a francia szakértelem legjavát egyesíti magában, remekül ötvözve a mesteri kidolgozást és a technológiai újításokat.

vanilla_coffee_23.jpg

Tovább

A táska, mely nem hiányozhat egy gyermeklelkű NŐ gardróbjából sem!

Tapasztaltad már, hogy a vásárlás az egyik legkellemesebb sikerélmény? Mai rohanó világunkban nem gyakran adódnak olyan igazán örömteli dolgok, melyek hosszabb időre megnövelnék dopamin szintünket, mely ugye óriási hatással van a jókedvünkre is. Persze titkos fegyverként bevethetnénk a csokoládét, ami sokat tud dobni a közérzetünkön, ám hosszú távon a szervezet elhízásához vezet. Ezért én most inkább a vásárlás mellett szavazok, melytől valóban jobb kedvem lesz, nem rakódnak rám fölöslegesen azok az undok plusz kilók és még egy új szépséggel is gazdagabb leszek.
let_s_have_coffee_1_2.jpg

Tovább

Láttál már 15 lakókocsit vontatni egyszerre?

Ha nyáron autózunk, néha bizony türelmesen várakoznunk kell egy-két autó mögött, amelyek lakókocsit vontatnak. Na de 15 lakókocsi mögött, amit egyetlen jármű húz…? Aggodalomra semmi ok; ezzel a helyzettel aligha kell számolnunk az országutakon. A lakókocsi-karavánt csupán a Ford állította össze egy film forgatásához, amelyben az új Ranger pickup komoly vontató képességét mutatták be.

screen_shot_2019-01-21_at_16_41_40.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása