Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ismét a Peugeot 208-as került a figyelem középpontjába

2019. október 11. - Antalfy Krisztina

Hatalmas szakmai elismerésében részesült az új Peugeot 208 projekt

Európa első számú autóipari szaklapjának szerkesztői a személyautók kategóriájában az új generációs 208 projektet felügyelő Guillaume Clerc-nek ítélték oda a nagy becsben tartott Eurostars díjat. Ez nem az első elismerés, amelyet újdonságaival érdemel ki a Peugeot.
peugeot_208_1_1.jpg

Tovább

Olvass bele a Menő Könyvek októberi újdonságaiba

Még el sem pakoltam a nyári ruháimat, máris véget ért a szeptember, és kezdetét vette egy újabb őszi hónap. Bár szó se róla, az október is sok izgalmas pillanatot, csodaszép színeket, finom ízeket, meg persze remek könyveket tartogat számunkra. Gondolj csak a sütőtök illatára, a sütőtökös latte ízére, a nagy erdei sétákra, vagy a Menő Könyvek októberi újdonságaira. Van itt könyv a nők önbizalmáról, melyet  a BBC-kommentátor-tévériporter szerzőpáros írt, vagy itt van Nyáry Luca regénye, melyet egy tizenhat éves lány küzdelmes időszakát írja meg az édesanyja elvesztése után, de elutazhatunk Londonba is egy bájos  szerelmespárral, és folytatódik a Rosewood Krónikák-sorozat is. 

konyvajanlo_55.jpg

Tovább

Így viseld ősszel a tyúklábmintát

Vannak színek és minták, melyek szerintem soha, de soha az életben nem fognak kimenni a divatból. Ilyen a kockás és az örök nagy visszatérő, mely szinte már vip vendégnek számít a híres divattervezők kifutóin, és ez a klasszikus tyúklábminta. Bár a nyári időszakban nem gyakran találkozunk vele, ősszel és télen - vastag szövet, ill. tweed anyagának köszönhetően - remekül beilleszkedik a rohanó hétköznapok elegáns összeállításaiba.
feher_bluzt_6.jpg

Tovább

A Ford megkezdte a Puma gyártását

A fejlett Ford EcoBoost Hybrid 48 voltos hajtással felszerelt új, SUV-hangulatú kompakt crossover a legelső hibrid jármű, ami Romániában készül. A Ford 1700 új dolgozó szerződtetésével és mintegy 200 millió eurós befektetéssel készült fel a modell gyártására, ami a mild hybrid hajtás csekély fogyasztása mellett kategóriaelső, kiválóan kihasználható csomagteret és csábító dizájnt kínál. A vállalat krajovai befektetése ezzel 2008 óta elérte az 1,5 milliárd eurót.

unnamed_47.jpg

Tovább

100 éves a KLM Holland Királyi Légitársaság

Idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját a KLM Holland Királyi Légitársaság mint az egyetlen olyan légitársaság, amely még mindig a saját nevén működik. Tudta például, hogy az első járat London és az amszterdami Schiphol repülőtér között közlekedett? Vagy azt, hogy egy tenyészbika volt az első állat, amely a légitársaság gépein utazott?
konyvajanlo_53.jpg

Tovább

Margó Irodalmi Fesztivál: ezt most kár lenne kihagyni

Park Könyvkiadó eseményei a Margón

Az alább posztban egy igazán különleges eseményre szeretném felhívni a figyelmed. Ha ősz, akkor gyönyörű tájak, színes falevelek, finom illatok, zamatos ízek, faragható tökfejek, kötött pulóverek, jó könyvek és ismét Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár. Az évente kétszer megrendezett kulturális esemény ezúttal is a Várkert Bazárban várja az irodalom és a könyvek kedvelőit. 

konyvajanlo_52.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása