Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A LEXUS a Bajkál-tó jegén tette próbára hibrid modelljét

2020. április 14. - Antalfy Krisztina

A modelljeinek legendás megbízhatóságáról, és a világ legfejlettebb, negyedik generációs öntöltő hibrid elektromos hajtásáról ismert Lexus húzott egy merészet: a világ egyik legérintetlenebb egyben legzordabb körülményeket kínáló vidékén, Szibériában, a befagyott Bajkál-tó jegén és az azt övező hótengerben tette próbára öntöltő hibrid elektromos luxus SUV-ja, az RX képességeit de az LC szupersportkupé is lehetőséget kapott a fagy fogságába zárt vidéken történő bemutatkozására.

800_web-shbnv-0314.jpg

Tovább

Így kényeztetheted ízlelőbimbóidat a karantén alatt

Új Nespresso ízek a trüffeltől a crème brûlée-ig

Az idők során a kávék és a desszertek folyamatosan egymásra hatva változnak. A Nespresso új ízei, a BARISTA CREATIONS Vanilla Éclair, a Caramel Crème Brûlée és Cocoa Truffle kávék éppen ennek a kölcsönhatásnak a jegyében születtek, elkészítésüket ikonikus francia desszertek inspirálták.

navona_fashion_2.jpg

Tovább

Most vagy Soha! Elindult a Olympus fotópályázata

Most vagy Soha fotópályázat és kiállítás 2020

A fotográfia képes azon pillanat érzését felerősíteni, amit akkor éltem meg, amikor exponáltam. A fényképnek nincs is más választása. A fotográfia nem lát a jövőbe. Meg persze a múltba sem. Egy kép mindössze az a pont, ahol a jövő összeér a múlttal.„
photo-1529764002524-49fd6db4130f.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása