Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A M·A·C óriási segítséget nyújt a koronavírus elleni harcban

2020. április 16. - Antalfy Krisztina

A M·A·C Cosmetics ezúton tájékoztatja kedves vásárlóit, hogy a már régóta fennálló - hátrányos helyzetben lévőkön segítő szervezeteket és programokat támogató VIVA GLAM kampányuk keretein belül 10 millió dollár támogatást különítenek el 250 szervezet számára, ezúton lehetővé téve ezen szervezetek munkáját a COVID-19 világjárvány alatt. A támogatások további növelésének érdekében a M·A·C felkéri kedves vásárlóit arra, hogy akinek lehetősége van rá, járuljon hozzá a veszélyeztetett közösségek támogatásához az otthonról (online) történő VIVA Glam rúzs vásárlásával.

vg_ruzs.jpg

Tovább

Találkozz B-vel, a világ első méhecske influenszerével!

Az Instagram legcukibb stílusikonja 

A gyorsan növekvő népesség, az urbanizáció erőteljesen felgyorsulása, az erdőirtások, vadászatok és orvvadászatok sajnos mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a természet szép lassan meghaljon körülöttünk. Sokunkat ez nem zavar, mindaddig még nem is gondolkodunk el rajta, amíg nem érinti az életünket, a mindennapjainkat. S bár számtalan nemzetközi összefogás született már a természeti katasztrófák megakadályozásnak jegyében, olyat még biztos nem látott senki, mint B-t, a világ első méhecske influenszerét, aki a méhek megmentése érdekében tevékenykedik az Instagram-on.

84982691_123185935802647_3083523309933058364_n.jpg

Tovább

Így találhatsz rá a nyitva tartó fogászati rendelőkre

Tömegével döntöttek rendelésük szüneteltetése mellett a fogászatok a betegellátást korlátozó miniszteri rendelet megjelenését követően. Bár a rendelők tájékoztatták pácienseiket és elhalasztották a nem sürgős kezeléseket, sokan éppen akkor szembesülnek a bezárt rendelővel, amikor sürgős segítségre lenne szükségük. Az alábbiakban azonban összegyűjtöttük a koronavírus-vészhelyzet ideje alatt sürgősségi ellátást nyújtó budapesti és pest megyei rendelők listáját, amely nagy segítség lehet a betegek tájékozódásában.

photo-1489278353717-f64c6ee8a4d2.jpg

Tovább

Remek cipővásárlási tippeket a járvány idejére

Buza Dani neve nem ismeretlen a legnagyobb cipőőrültek körében, hiszen elképesztően széleskörű tudással rendelkezik a streetkultúráról, és olyan egyedülálló cipőgyűjtemény tulajdonosa, amit még Carrie Bradshaw is megirigyelne, csak ő sneakerekben utazik. Dani emellett sikeres vállalkozó is, aki egy székesfehérvári kis üzletből indult, mára pedig a legnépszerűbb kosárcipőkkel foglalkozó bolt, a Rapcity tulajdonosa. Tőle kaptunk néhány hasznos tanácsot ahhoz, hogyan érdemes biztonságosan vásárolnunk a koronavírus alatt is.
photo-1519225145634-74cad8193788.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása