Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Maradj otthon és közben utazd be a világot az Emirates séfjeivel!

2020. április 08. - Antalfy Krisztina

Húsvéti gasztrotúra a világ körül

Maradj otthon és közben utazd be mégis a világot! - az Emirates séfjei kulináris világkörüli útra invitálnak mindenkit, aki a járvány miatt kénytelen otthon maradni, de már nagyon vágyik az utazásra. A légitársaság séfjei az ideális háromfogásos menü titkát viszik azok konyhájába, akik lélekben most is világot járnak, és valami igazán különlegeset szeretnének főzni húsvétkor.
91479679_2705462599563472_3582348121838977024_o.jpg

Tovább

A Ford 15 autóval segít a koronavírus elleni küzdelemben

A Koronavírus járvány Magyarországot is elérte, és a járvány számos területen okoz nehézségeket. A veszélyhelyzet leküzdésére több vállalt fogott össze a magyarországi humanitárius szervezetekkel, segítséget ajánlva a krízis elhárításában. A Ford Magyarország azon a területen segít, mely a szakterülete. 15 személyautó és személyszállító kisbusz használatba adását ajánlotta fel a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, amely szervezet a legnagyobb segélyszervezetekkel együttműködésben juttatja el a gépjárműveket azokra a területekre, ahol leginkább szükség van rájuk. 

unnamed_66.jpg

Tovább

Így viseld a KENDŐT idén tavasszal!

Kislány koromban anyukám imádott kendőt kötni a hajamba, később pedig én is előszeretettel használtam ezt a színes, különleges kiegészítőt, mely mind a mai napi nagy kedvencem, legyen szó sálról, táska díszről, stóláról, vagy fejkendőről. S bár a barátnőm szerint a fejkendő kizárólag a vidéki nagymamáknak áll jól, az alábbi posztban hoztam néhány inspiráló képet, mely bebizonyítja, hogy a kendő  legalább annyira fiatalos darab, mint egy trendi napszemüveg.

some_sun_andvitamin_sea.pngKép1/2/3/4

Tovább
süti beállítások módosítása