Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

20 autó felajánlásával segít a TOYOTA a koronavírus elleni harcban

2020. április 06. - Antalfy Krisztina

Nagylelkű felajánlással segíti a koronavírus elleni küzdelmet a magyarországi Toyota Central Europe Kft. – jelentette be Révész Máriusz országgyűlési képviselő, az Önkéntességért és adományokért felelős akciócsoport vezetője április 6-án, hétfőn Budaörsön, a cég központjában, miután Magyarország egyik vezető autópiaci szereplője, a Toyota, és hazai márkakereskedői hálózata 20 autót ajánlott fel használatra a koronavírus járvány elleni védekezési feladatok támogatására.
toyota_koronavirus_segitsegnyujtas_magyarorszag_8.jpg

Tovább

Ingyenes múzeumok, túrák egyenesen Amerikából

Fedezd fel Amerikát otthonról!

Mindig is egy nagy amerikai körutazásról álmodoztál? Most itt a lehetőség! Persze nem azt mondom, hogy kezdj el csomagolni a koronavírus-járvány kellős közepén. Valójában az otthonodból, de még a kanapédról sem kell kimozdulnod ahhoz, hogy virtuális sétát tegyél az USA legjelentősebb múzeumaiban vagy nemzeti parkjaiban. Ingyenes online túrát kínál például a Fehér Ház, a Disneyland és számos állatkert is. Sőt, a helyzetre való tekintettel jelenleg élő közvetítésekkel kedveskedik a közönségnek a New York-i Metropolitan Opera. A Discover America Hungary összegyűjtötte a legizgalmasabb, teljesen ingyenesen elérhető virtuális programlehetőségeket.

photo-1534103704502-96e3a4ed093b_1.jpg

Tovább

Fennállásának 100 éves évfordulóját ünnepli a MAZDA

A Mazda fennállásának 100 éves évfordulóját limitált szériás modellekkel ünnepli, melynek keretében minden modell speciális formában jelenik meg.  A modellek a Mazda első személyautója, az R360 Coupe egyediségére emlékeztetnek. Az R360 Coupe karakterisztikája, úgymint a korszerű technológia, a kiemelkedő dizájn és az élvezetes vezetés mind a mai napig jellemző a Mazdákra, sok-sok elégedett rajongót szerezve a márkának világszerte.
2020_100thsv_brd01_eu_lhd_concept_mx-5_r360-mar_-31_-2022.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása