Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Tuti recept, hogy ne kattanj be karantén idején

2020. április 15. - Antalfy Krisztina

Kövesd Fanni és Norbi példáját

Kovács Fanni és Hosszú Norbert igen sajátságos időtöltést talált magának arra, hogy a kijárási korlátozás ideje alatt se unatkozzon. A pécsi szerelmespár albérletükben idézték meg a filmtörténet leghíresebb klasszikusait, ill. kedvenc filmjeik legjobb jeleneteit. Végül is ki mondta, hogy a házi karantén alatt csak kenyeret lehet dagasztani?

couple-recreates-famous-movie-scenes-42-5e957998e92da_700.jpg

Tovább

Így fejleszd magad a kijárási korlátozás ideje alatt

Már lassan kezdünk hozzászokni az új helyzethez, a vírus terjedésének lelassításához igyekszünk otthon maradni, nem megyünk emberek közé, online dolgozunk és gyermekeink is a négy fal között tanulnak. A kijárási korlátozás azonban nem jelenti azt, hogy ne mehetnénk ki a friss levegőre pár órás egészségügyi sétára egyedül, vagy a kutyánkkal, ez még kifejezetten ajánlott, ugyanakkor számos új hobbit lehet találni a négy fal között is.

konyvajanlo_86.jpg

Tovább

Így viseld a KÍGYÓMINTÁS darabokat!

Itt a tavasz, a jó idő, de ez nem jelenti azt, hogy kedvenc állatmintáinkról meg kell feledkeznünk, sőt! A párduc, vagy kígyó minták gyakran visszatérnek, és nehéz elhinni, hogy ez a tendencia valaha is eltűnik a divat forgatagában. Néhány éve megszállott párducminta imádó voltam, a hűvösebb idő beköszöntével azonnal előkaptam kedvenc mintás darabjaimat. Tavasszal viszont a kígyó mintát jobban kedvelem a maga világosabb, visszafogottabb stílusával. De hogyan is kell viselni? Az alábbiakban hoztam néhány ötletet és hasznos tippet számodra!
the_best_bath_time_essentials_2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása