Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

Így születik újjá Puerto Rico kávétermesztése a hurrikánok pusztítása után

2020. augusztus 31. - Antalfy Krisztina

Reviving Origins programjával segíti a sziget kávéágazatának újjáélesztését a Nespresso

A Nespresso reprezentatív kutatása* szerint a magyar fogyasztók kétharmada nem tudja elképzelni az életét kávé nélkül, pedig a klímaváltozás és a fenntartható gazdálkodás hiánya hosszú távon veszélyeztetheti a nagy múltú kávétermő területek fennmaradását. Az Irma és a Maria hurrikánok három éve elpusztították a Puerto Ricó-i kávéfarmok több mint 80 százalékát, veszélybe sodorva a helyi kávétermelő közösségek megélhetését.

cafe-2243594_960_720.jpg

Tovább

Megújul a Toyota Land Cruiser

Kevés olyan ikon van az autóiparban, mint a Toyota közel hét évtizedes múltra visszatekintő terepjáró legendája, a most megújuló Land Cruiser. A modell a jövőben egy erősebb 2,8 literes dízelmotorral is elérhető lesz: a 204 LE/150 kW-os teljesítményt és 500 Nm-es forgatónyomatékót kínáló új erőforrással az autó 3 másodperccel hamarabb, 9,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára.

uj_toyota_land_cruiser_2.jpg

Tovább

Így viseld nyáron a SÁRGA színt!

Bár az idei nyár lassan véget ér, az időjárás még készséges, és bőven megengedi számunkra, hogy vidám, élénk árnyaltokat csempésszünk rohanós hétköznapjainkba. A sárga pl. remek választás, ha valami üde divatszínre vágyunk, s bár ez a szín mindenkinek jól áll, kevesen merik viselni. Pedig a sárga színskálája, mint a napsárga, vagy a mustársárga, elképesztően stílusosan tud mutatni, akár önmagában, akár más színekkel párosítva.

brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_2.jpg

Tovább

A Range Rover Evoque és a Land Rover Discovery Sport megújult kínálattal jelentkezik

A Land Rover legkeresettebb kompakt szabadidőjárművei, a Range Rover Evoque és a Land Rover Discovery Sport mostantól még takarékosabbak, és a digitális csatlakozás még magasabb szintjét kínálják, köszönhetően az ultramodern Pivi szórakoztató rendszernek, az új, takarékos benzin- és mild hibrid dízelmotoroknak, valamint a limitált szériáknak.

rr_evq_autobiog_21my_exterior_260820_01.jpg

Tovább

Ilyen, amikor ismert emberek visszakerülnek az iskolapadba

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet idén különleges módon hívja fel a figyelmet az Iskolakezdés együtt! elnevezésű adománygyűjtő kampányára, amellyel hátrányos helyzetű gyerekek iskolatáskáját segítenek megtölteni:egy rendhagyó kisfilmmel készültek, amelyben ismert emberek párokban – Wolf Kati és Zséda, Járai Márk és Marsalkó Dávid, Tóth Dávid és Nagy Benedek – mérték össze az iskolapadban a tudásukat.
ca998c649db0e40c0186dc42f41a57b6.jpg

Tovább

Ismerd meg az Auchan Korzó új arcait

A népszerű színész-műsorvezetők szeptember folyamán a márka közösségi média felületein és a weboldalán mutatkoznak be először, mint az Auchan Korzó új arcai. A Ceetrus Hungary Kft. által üzemeltetett Auchan Korzó az idei évben megújítja marketingkommunikációs tevékenységét, és ennek keretében új márkanagykövetekkel dolgozik együtt. A márkához országszerte 18 Auchan áruházban csaknem 650 üzlet, szolgáltató, étterem és kávézó, köztük számos ismert világmárka tartozik.

korzoarcai_noklapja_1200x900px_01_1.jpg

Tovább

Bármi is van körülöttünk, mindennap megpróbálunk dolgozni, tervezni – interjú Horn Enikő divattervezővel

Emlékszem amikor először találkoztam Horn Enikővel, személyében azonnal egy jó barátot, ruháiban az örökös játékosságot és stílusos megjelenést ismerhettem meg. Az ENIHORN divatmárka megálmodója tud bánni a magas minőségű anyagokkal, ruháit, valamint kiegészítőit olyan modern nőknek tervezi, akik imádják a praktikus és kényelmes öltözéketugyanakkor fontos számukra a nőies megjelenés.
white_paper_photo_delicate_life_quote_facebook_post_6.jpg

Tovább

Foglalj helyet a jövőben!

Ha az autók üléséről esik szó, rendszerint beérjük annyival, hogy legyenek kényelmesek. Pedig sokkal fontosabbak ennél: alapvetően befolyásolják nem csak komfortérzetünket, de a vezetés minőségét és biztonságát is. A Peugeot ezen a téren is fontos innovációkkal járul hozzá évtizedek óta az autózás tökéletesítéséhez.
peugeot_403_8.jpeg

Tovább