Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így születik újjá Puerto Rico kávétermesztése a hurrikánok pusztítása után

2020. augusztus 31. - Antalfy Krisztina

Reviving Origins programjával segíti a sziget kávéágazatának újjáélesztését a Nespresso

A Nespresso reprezentatív kutatása* szerint a magyar fogyasztók kétharmada nem tudja elképzelni az életét kávé nélkül, pedig a klímaváltozás és a fenntartható gazdálkodás hiánya hosszú távon veszélyeztetheti a nagy múltú kávétermő területek fennmaradását. Az Irma és a Maria hurrikánok három éve elpusztították a Puerto Ricó-i kávéfarmok több mint 80 százalékát, veszélybe sodorva a helyi kávétermelő közösségek megélhetését.

cafe-2243594_960_720.jpg

Tovább

Megújul a Toyota Land Cruiser

Kevés olyan ikon van az autóiparban, mint a Toyota közel hét évtizedes múltra visszatekintő terepjáró legendája, a most megújuló Land Cruiser. A modell a jövőben egy erősebb 2,8 literes dízelmotorral is elérhető lesz: a 204 LE/150 kW-os teljesítményt és 500 Nm-es forgatónyomatékót kínáló új erőforrással az autó 3 másodperccel hamarabb, 9,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára.

uj_toyota_land_cruiser_2.jpg

Tovább

A Range Rover Evoque és a Land Rover Discovery Sport megújult kínálattal jelentkezik

A Land Rover legkeresettebb kompakt szabadidőjárművei, a Range Rover Evoque és a Land Rover Discovery Sport mostantól még takarékosabbak, és a digitális csatlakozás még magasabb szintjét kínálják, köszönhetően az ultramodern Pivi szórakoztató rendszernek, az új, takarékos benzin- és mild hibrid dízelmotoroknak, valamint a limitált szériáknak.

rr_evq_autobiog_21my_exterior_260820_01.jpg

Tovább

Ismerd meg az Auchan Korzó új arcait

A népszerű színész-műsorvezetők szeptember folyamán a márka közösségi média felületein és a weboldalán mutatkoznak be először, mint az Auchan Korzó új arcai. A Ceetrus Hungary Kft. által üzemeltetett Auchan Korzó az idei évben megújítja marketingkommunikációs tevékenységét, és ennek keretében új márkanagykövetekkel dolgozik együtt. A márkához országszerte 18 Auchan áruházban csaknem 650 üzlet, szolgáltató, étterem és kávézó, köztük számos ismert világmárka tartozik.

korzoarcai_noklapja_1200x900px_01_1.jpg

Tovább

Bármi is van körülöttünk, mindennap megpróbálunk dolgozni, tervezni – interjú Horn Enikő divattervezővel

Emlékszem amikor először találkoztam Horn Enikővel, személyében azonnal egy jó barátot, ruháiban az örökös játékosságot és stílusos megjelenést ismerhettem meg. Az ENIHORN divatmárka megálmodója tud bánni a magas minőségű anyagokkal, ruháit, valamint kiegészítőit olyan modern nőknek tervezi, akik imádják a praktikus és kényelmes öltözéketugyanakkor fontos számukra a nőies megjelenés.
white_paper_photo_delicate_life_quote_facebook_post_6.jpg

Tovább

Foglalj helyet a jövőben!

Ha az autók üléséről esik szó, rendszerint beérjük annyival, hogy legyenek kényelmesek. Pedig sokkal fontosabbak ennél: alapvetően befolyásolják nem csak komfortérzetünket, de a vezetés minőségét és biztonságát is. A Peugeot ezen a téren is fontos innovációkkal járul hozzá évtizedek óta az autózás tökéletesítéséhez.
peugeot_403_8.jpeg

Tovább

NISSAN Juke: A négykerekű divatdiktátor

Nissan Juke 1.0 DIG-T 117LE DCT Tekna // TESZT

Megérkezett kis hazánk autópiacára a Nissan városi divat terepjárójának új generációja és meg kell hagyni, hogy az új Juke-ba nagyon könnyű beleszeretni. Nem vitás, hogy az utóbbi idők legszebb Nissan formája született, ami még a 2020-as nagy koronavírus járvány miatt megcsappant honi autópiacon is számos új vásárlót hozhat a márkának. Nézzük az új modellt részletesen. 
118344460_641493933142071_2373382967965180757_n.jpg

Tovább

Újhután jártam, sok szépet láttam

Tökéletes pihenés távol a zajtól

Az utóbbi időben egyre jobban vágytam a nyugalomra, a nagyvárosi légkör után a felüdülésnek számító vidéki környezetre. S bár korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy ne a pezsgő fővárosban éljek, ahol minden karnyújtásnyira van tőlem, ma szinte mindent megadnék a vidéki életért. Ha tehetném, azonnal beköltöznék egy bájos kis falucskába, ahol közelebb van az erdő, mint a nagyáruház, és ahol reggelente előbb találkozok a kert végében legelő bárányokkal, mint a szomszédokkal.
beige_elegant_collage_sale_instagram_post_6.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása