Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

10 érdekesség a megújult Lexus LC kupéról

2020. szeptember 15. - Antalfy Krisztina

Bár a legnagyobb várakozás kétségkívül a Lexus hamar ikonikussá váló sportautója, az LC kupé idén ősszel érkező kabrió változatát, az LC Convertible modellt övezi, a japán luxusautógyártó az alapmodellről sem feledkezett meg: a már koncepcióautóként minden szemlélőt rabul ejtő, azóta pedig a szaksajtóban zajos sikert arató, a piacon pedig előzetes értékesítési várakozást megdöntő, többszörös dizájndíjas modellt még tovább finomították, és ennek csokorba is szedtek 10 különleges megoldást bemutató érdekességet vele kapcsolatban.
lexus_lc_karneol_5_1.jpg

Tovább

Különleges nyereményjátékkal erősítheted meg szerelmed

Az ország legnagyobb párkapcsolati ünnepeként a Férfiak Klubja minden évben megtartja az őszi nap-éj egyenlőség körül a What is love? - A Párok Buliját. Az ország legnagyobb párkapcsolati ünnepét a helyzetre való tekintettel idén nem több ezer fős mulatsággal, hanem rendhagyó módon, nyereményjátékkal egybekötve teszik emlékezetessé, hogy a párok 2020-ban is megünnepelhessék döntésüket, megújíthassák egymás iránti elköteleződésüket.

photo-1517962847327-e8032e806fcc_1.jpg

Tovább

Bemutatkozik az új Jaguar F-Pace

Határozott, új külső megjelenésével, szépségesen megmunkált, vadonatúj belső terével, legújabb generációs Pivi Pro szórakoztató rendszerével, valamint négy- és hathengeres motorokból álló, mild hybrid és plug-in hybrid technológiát is alkalmazó hajtáslánc-kínálatával az új Jaguar F-PACE a luxus, az állandó online kapcsolat és az elektromos hajtás terén egyaránt többet nyújt. A négyhengeres, 404 lóerős plug-in hybrid hajtáslánctisztán elektromos hatótávolsága akár 53 km*.

jag_f-pace_21my_26_location_static_10_front_3qtr_150920.jpg

Tovább