Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

10 dolog, amiért szerethetjük az ŐSZT!

2020. szeptember 16. - Antalfy Krisztina

Szeretem a nyarat, ám az utóbbi években egyre nehezebben viselem ezeket a nagy melegeket, a városban töltött forró, nyári napokat. Így én nem keseredtem el az elsárgult falevelek, a színes fák, na meg az egyre nagyobb avarok láttán, talán még örültem is az első ködös reggel beköszöntének. Bizonyára kissé másképp működök, mint egyesek, de szinte már vágyom a valódi őszre, annak minden színével, illatával, zamatával, mert vannak dolgok, amiket csak ilyenkor tud igazán élvezni és értékelni az ember. 
brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_1_1.jpg

Tovább

Ősszel még trendibb lesz a szemhéjtus

A szemhéjtus egy örök klasszikus. Sőt, ebben a szezonban még izgalmasabb formákat ölt, mint valaha! Idén nem csak a klasszikus cica-szemek hódítanak, de a különleges vonalak is, bátran rajzoljunk pöttyöket vagy plusz szempillákat, ahogy a kifutókon is láthattuk. Ha nincs olyan jó a kézügyességünk, akkor színes tusvonalakkal is feldobhatjuk a mindennapjainkat. Arany, rosegold, mélykék, bársonyos fekete - csak pár ragyogó szín azok közül, amelyek most elérhetőek. 

unnamed_2_30.jpg

Tovább

Ötvenen felül is tehetünk érte, hogy fittek maradjunk

A nordic walkingtól a gyógyteákig számos módon hozhatjuk formába magunkat

50 éves kor fölött a fittségünk nem csak megőrizhető, egyenesen fejleszthető is. Aki ebben az életkorban vágna bele a testedzésbe, annak számos lehetősége van a nordic walkingtól a calleneticsen át az úszásig, illetve akár a jóga több fajtájáig is. Az sem lehet kifogás, ha a sajgó testrészek miatt nem indulunk útnak, hiszen a természet patikája segítségünkre van a vadgesztenyétől a körö
mvirágig.

thumb-1.jpg

Tovább