Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A 77. Velencei Filmfesztivál legszebb ruhái

2020. szeptember 13. - Antalfy Krisztina

Idén a járvány miatt elmaradt sok filmes és nemzetközi bemutató. Ám a világ legnagyobb múltra visszatekintő filmfesztiválja, a Velencei Filmfesztivál szeptember 2-án mégis megnyitotta kapuit a világsztárok és a filmkedvelők előtt. A sorban a 77. díjátadó az első olyan nagy filmes esemény, amelyet a világjárvány kitörése óta megrendeztek, persze a szigorú szabályok betartásával, maszkokkal, a kellő távolságtartással és sajnos sokkal kevesebb amerikai hírességgel.

untitled-design-27-4.jpg

Tovább

Kezdődhet a macskaforradalom!

Megjelent az Így neveld a macskádat!

Az emberiség évszázadok óta a macskák bűvöletében él. E titokzatos és elegáns négylábú legősibb társunk, és generációk óta családtagként éli világát. Ugyanakkor számtalanszor tapasztaljuk, hogy – minden jó szándékunk és odaadó szeretetünk ellenére – a macskánk magatartása kifürkészhetetlen.

photo-1501820488136-72669149e0d4.jpg

Tovább

Ingyenes kiállítás nyílik Montse Valdés képeivel

Spanyolország kiemelkedő kvalitású kortárs festője, Montse Valdés képeivel nyílik meg szeptember 21-én a KORART Modern és Antik művészeti galéria Budapesten. A hazai közönség először láthatja a barcelonai festő különleges emberábrázolásait. A 27 alkotást felvonultató exkluzív tárlat egy hónapon keresztül ingyenesen lesz látogatható.

montse_valdes_1.jpg

Tovább

Idén is várnak a Szlovén Filmnapok

A hagyományoknak megfelelően idén is a budapesti Toldi mozi ad otthont a Szlovén Filmnapoknak. Egy hónap múlva, 2020. október 8. és 10. között a magyar közönség három kortárs szlovén alkotást tekinthet majd meg, köztük az idei Szlovén Filmfesztiválon 12 díjat nyert A gesztenyeerdők meséi című alkotást, valamint a Frenk vagyok című filmet, melyben a Martin Scorsese-vel is forgatott Katarina Časbriliáns alakítást nyújt. Az eseményt a Szlovén Filmközpont, a Budapest Film Zrt. és a Szlovén Köztársaság budapesti nagykövetségével együttműködve szervezik.

dd.jpg

Tovább

Így viseld ősszel a: VIRÁGOS DARABOKAT!

Vidám darabok rohanós hétköznapokra

Nem szeretnék senkit sem elkeseríteni, de az idei - amúgy elég különleges - nyarunk sajnos véget ért, s bár a szép idő még tartja magát, a reggelek már jelzik felénk, hogy lassan beköszönt a valódi ősz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kizárólag nehéz és vastag pulóverekbe kellene bújnunk. Az ősz ugyanis több egy hideg, esős évszaknál, számomra egyet jelent a színes, könnyen variálható szettek időszakával, amikor a hűvösebb napokon is könnyedén lehetünk csinosak és végtelenül nőiesek. Ehhez pedig nincs szükségünk semmi másra, csak egy lenge ruhára, vastagabb harisnyára, esetleg egy kényelmes bokacsizmára, na meg kedvenc bőrkabátunkra, amiben aztán tutira nem fogunk fázni, ha lecsökkennének azok a fránya hőfokok.
brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_3.jpg

Tovább

A Nissan az 500 000. LEAF-et ünnepli

A Nissan a Globális Elektromos Autó Napon ünnepelte, hogy az a 500 000. LEAF legurult a futószalagról, mely egyébként a világ első tömeggyártású 100% elektromos autója volt 2010-ben. Félmillió legyártott autóval globálisan, a vásárlók a föld minden égtájáról folytatják a zéró-emissziós autók térhódításának támogatását.

the_500_000th_nissan_leaf_heads_to_its_new_owner_in_norway_as_customers_continue_to_embrace_the_pioneering_zero-emission_vehicle_globally-1200x800.jpg

Tovább

Jennifer Lopez családjával lett kampányarc

Helló Coach Family!

Bár a jó idő még tartja magát, papíron már javában beköszöntött az ősz, a gyakorlatban pedig az iskola, és vele együtt a sok munka. Ez azonban nem jelenti azt, hogy búcsút kell vegyünk a színes, vidám daraboktól. Inspiráció gyanánt elhoztam a Coach márka új őszi kollekcióját, melynek arca a világhírű énekesnőként, és színésznőként is ismert stílusikon, Jennifer Lopez.

92530_jlo_table_single_pg.jpg

Tovább

DS 7 CROSSBACK LOUVRE: igazi művészeti élmény

Az egykori királyi rezidencia, a Louvre-palota immár nyolc évszázada része a francia történelemnek. A Louvre – amely egyetemes művészeti múzemumként 1793-ban nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt –, mintegy kilenc évezredet és öt kontinenst felölelő, a világ legszebbjei közé tartozó gyűjteményt mutat be. A páratlan gyűjtemény nyolc részlegen elosztva, több mint 35 000 általánosan csodált alkotásból áll, mint például a Monna Lisa, a Szamothrakéi Niké Szárnyas győzelem vagy a Milói Vénusz.

ds_7_cb_louvre_003.jpg

Tovább

Bővül a Land Rover Defender kínálata

A Land Rover Defender fejlett hajtásláncaival, új felszereltségi szintjeivel és kibővített opciós listájával az autósok minden eddiginél szélesebb körét szólítja meg. A legendás elődmodell méltó utódaként az új Defender korszakalkotó közúti- és terepképességekkel és fejlett technológiákkal felvértezve teremti újra a kalandozások fogalmát a 21. századra; ugyanakkor hű marad ahhoz az úttörő szellemiséghez, amely több mint 70 éve jellemzi a Land Rover márkát.

lr_def_phev_21my_090920_24_nd.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása