Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Visegrád ősszel is tökéletes turistacélpont

2020. szeptember 18. - Antalfy Krisztina

Akár egy napra, akár egy hétre látogatunk Visegrádra, garantáltan bőven akad felfedezni való. Csodás panorámájával, híres fellegvárával, lovagi tornabemutatóival, bobpályájával, vízi programlehetőségeivel kihagyhatatlan élmény a Dunakanyar jobb partján fekvő kis település. Összegyűjtöttük, hogy mi mindent érdemes megnézni a Budapesttől egy órás autóútra lévő Visegrádon.

img_6025.jpg

Tovább

Megújult a Lexus LS luxuslimuzin

Ma debütált a Lexus zászlóshajója, az LS csúcslimuzin legújabb változata. Az LS 500h Multi Stage Hybrid továbbfejlesztett akkumulátorvezérlésének köszönhetően az autó mind a városban, mind a nyílt országúton még simábban adja le teljesítményét, míg aj technológiák segítenek még magasabb szintre emelni az autó kifinomultságát, komfortját és biztonságát.

uj_lexus_ls_4.jpg

Tovább

A Docler csoport átadta a Junior Prima díjakat

...Népművészet és Közművelődés kategóriában...

Tizedik alkalommal adta át a Docler cégcsoport a Junior Prima Díjat Népművészet és közművelődés kategóriában. A rendezvény idén a vírushelyzet miatt rendkívüli volt, ezúttal a Docler Irodaházban került megrendezésre, ahol a biztonsági előírásokat betartva nyújtotta át a díjakat Árendás Péter, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem docense, valamint Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa! A tíz díjazott fejenként 2 millió forintban is részesült, amelyből a tíz tehetség az eddigi szakmai munkáját, karrierjét tudja tovább építeni.

sajtosnagy.jpg

Tovább

"A múlt nem azért fontos, mert szép vagy jó, hanem, mert a miénk" - Interjú Eszterhai Katalinnal

Nem árt néha a lelkünket is megetetni…

Hiszem, hogy mindannyian okkal érkeztünk erre a világra, mindegy kik vagyunk vagy hol születettünk. Van, aki tanulni jött, és van, aki tanítani, a jót, a szépet, hogy mindenből csak a jót emeljük ki, s veszteségeinkből végül erényt kovácsoljunk. Legfőbb példa erre a kis szabolcsi faluban született, ma már Kanadában élő újságíró, szerkesztő, dokumentumfilmes-producer, Eszterhai Katalin, aki mesélt nekem küzdésről, sikerekről, egy nagy adag kitartásról és persze legújabb, Csillag lettél című könyvéről.

unnamed_5_13.jpg

Tovább

Ötvenen felül is tehetünk érte, hogy fittek maradjunk

A nordic walkingtól a gyógyteákig számos módon hozhatjuk formába magunkat

50 éves kor fölött a fittségünk nem csak megőrizhető, egyenesen fejleszthető is. Aki ebben az életkorban vágna bele a testedzésbe, annak számos lehetősége van a nordic walkingtól a calleneticsen át az úszásig, illetve akár a jóga több fajtájáig is. Az sem lehet kifogás, ha a sajgó testrészek miatt nem indulunk útnak, hiszen a természet patikája segítségünkre van a vadgesztenyétől a körö
mvirágig.

thumb-1.jpg

Tovább

10 érdekesség a megújult Lexus LC kupéról

Bár a legnagyobb várakozás kétségkívül a Lexus hamar ikonikussá váló sportautója, az LC kupé idén ősszel érkező kabrió változatát, az LC Convertible modellt övezi, a japán luxusautógyártó az alapmodellről sem feledkezett meg: a már koncepcióautóként minden szemlélőt rabul ejtő, azóta pedig a szaksajtóban zajos sikert arató, a piacon pedig előzetes értékesítési várakozást megdöntő, többszörös dizájndíjas modellt még tovább finomították, és ennek csokorba is szedtek 10 különleges megoldást bemutató érdekességet vele kapcsolatban.
lexus_lc_karneol_5_1.jpg

Tovább

Bemutatkozik az új Jaguar F-Pace

Határozott, új külső megjelenésével, szépségesen megmunkált, vadonatúj belső terével, legújabb generációs Pivi Pro szórakoztató rendszerével, valamint négy- és hathengeres motorokból álló, mild hybrid és plug-in hybrid technológiát is alkalmazó hajtáslánc-kínálatával az új Jaguar F-PACE a luxus, az állandó online kapcsolat és az elektromos hajtás terén egyaránt többet nyújt. A négyhengeres, 404 lóerős plug-in hybrid hajtáslánctisztán elektromos hatótávolsága akár 53 km*.

jag_f-pace_21my_26_location_static_10_front_3qtr_150920.jpg

Tovább

Reflektorfényben a LEXUS a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon

A 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál mobilitási partnereként a világ vezető környezetbarát luxusautómárkájaként ismert Lexus is sütkérezett a rivaldafényben a múlt hétvégén. A rangos filmművészeti seregszemlét immár negyedik egymást követő éve támogatott Lexus által rendelkezésre bocsátott luxusautókkal okkal olyan hírességek érkeztek a fesztiválra, mint Pedro Almodóvar, Tilda Swinton, Vanessa Kirby, Alessandro Gassman, Anna Foglietta vagy épp Oliver Stone.

lexus_georgina_rodriguez.jpg

Tovább

Részt vennél a LEXUS rajztanfolyamán?

A világ vezető környezetbarát luxusautó gyártója, a Lexus jól ismert modelljeinek lenyűgöző, egyszerre letisztult és futurisztikus formavilágáról. A nemzetközi dizájnvilág élvonalában jegyzett autógyártó most globális közösségi programjának keretein belül különleges kezdeményezést, egy nem mindennapi rajztanfolyamot indít útjára, amelynek keretében a világ egyik legelismertebb dizájnere, a Lexus világszintű formatervezési igazgatója, Koichi Suga lépésről lépésre mutatja be, hogyan kell autókat rajzolni.
lexus_rx.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása