Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Izgalmas könyvújdonságok hűvös, őszi estékre

2020. október 01. - Antalfy Krisztina

Az Alexandra Kiadó őszi könyvújdonságai

Ahogy beléptünk az őszbe, engem azonnal elvarázsolt és magával ragadt ennek a színes évszaknak a varázsa, szinte gyermeki lelkesedéssel vetettem bele magam az újdonságokba, alig vártam hogy beszerezek pár divatos őszi ruhadarabot, őszi illatgyertyát, lakásdekorációt és a várva várt őszi könyvújdonságokat. Legnagyobb örömömre a közelmúltban számos könyvújdonság jelent meg az Alexandra Kiadó gondozásában, a legkülönfélébb műfajokban. Összefoglalómban most ezek közül szeretnék néhányat a figyelmedbe ajánlani.

photo-1541697418880-71a2ccd305a7.jpg

Tovább

Megújult a Jaguar XE

A Jaguar XE új generációs 2,0 literes, négyhengeres Ingenium dízelmotorja immár a legújabb mildhybrid (MHEV) technológiát alkalmazva biztosít minden eddiginél takarékosabb üzemet. Az új motorral szerelt XE 7,3 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órára, átlagos üzemanyag-fogyasztása akár 4,8 l/100km, CO2-kibocsátása pedig akár 127 g/km a WLTP norma szerint.

jag_xe_21my_exterior_061020_098_glhd.jpg

Tovább

Kipróbáltam: FOREO LUNA mini 3

Már biztos neked is feltűnt, hogy nincs olyan termék körülöttünk, ami ne kapná meg az okos jelzőt, a technológiai fejlődésnek köszönhetően a leghétköznapibb tárgyak is ki vannak okosítva, s ez alól a szépségápolási eszközök sem kivételek. Elsőként itt van nekünk a Foreo Luna arctisztító keféje, mely egyéni és személyre szabott élményt kínál számunkra.
95884957_3777527122288736_6087407196541105425_n.jpg

Tovább

Őszi trendek - mindent egy helyről

Tökéletes összhang a mindennapokban

A divat mindenkihez akar szólni, csak nem mindenki hallgatja meg, éppen ezért nem árt néha átgondolni, mielőtt még ruhavásárlásba kezdünk így az új évszak beköszöntével, hogy miből mit választunk magunknak. Míg az utóbbi időben ellébecolhattuk az öltözködést, hisz tavasz óta sokan home office-ban dolgoztunk, addig a szeptember ismét megkövetelte tőlünk a stílusos megjelenést és a jólöltözöttséget, hisz lassan-lassan mindannyian visszatérhettünk a munkahelyünkre.

brown_beauty_makeup_skincare_photo_collage_7.jpg

Tovább

Hogyan nézz ki legjobban, arcmaszkban?

Mára nem kérdés a maszkviselés fontossága és az sem, hogy a legfőbb küldetése a védekezés. Ugyanakkor, ha már minden nap viselnünk kell, miért ne gondolhatnánk rá egy új kiegészítőként, amely egy kis örömet és magabiztosságot adhat nekünk? A svéd FOREO beauty-tech brand most megcáfolja a tévhitet, hogy arcmaszkban nem nézhetünk ki jól.
foreo_best_look_with_mask_5.jpg

Tovább

Őszi kihívások az autózásban

Az ősz a színek évszaka. A táj sárga, narancssárga és barna árnyalatai csábító hétvégi kiruccanásokat tesznek lehetővé. Ugyanakkor, ez egyúttal a legnagyobb kihívást jelentő évszak a gépkocsi vezetőknek, mivel utakra hullott levelekkel, hidegebb időjárással, esővel és hosszabb sötét napszakokkal kell szembenézniük. Mindezek megkövetelik, hogy időnként ellenőrizzük a gépkocsinkat, és az évszakhoz igazítsuk a vezetést. Az alábbiakban 10 jó tanács található a gondtalan őszi vezetéshez.

seat_osz2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása