Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kettős premier az Operettszínházban

2020. február 14. - Antalfy Krisztina

Magyarországon először színpadon az Anne Frank naplója és A képfaragó!

A nagy sikerű szombati bemutatón Kiss-B. Atilla üdvözölte Őexcellenciáját, Yacov Hadas-Handelsmant, Izrael budapesti nagykövetét, aki ünnepélyes szavakkal köszöntötte az alkotókat és a nézőket. 

anne_frank_2.jpg

Tovább

DAALARNA x The Lane

Daalarna ruhákat láthatunk viszont az egyik legnépszerűbb és legszebb ausztrál esküvői weboldalon, a The Lane-en. A gyönyörű fotókat a nagyszerű Jessica Alleece fotós készítette a FOLK kollekció legkülönlegesebb esküvői ruháiról, amelyeket hamarosan, bemutatunk az áprilisi Daalarna Fashion Show-n is. 

unnamed_59.jpg

Tovább

10 dolog, amitől öröm lesz a Valentin-nap

Ha egy doboz bonbon már nem túl romantikus

Minidig is különös jelentőséggel bírt számomra a Valentin-nap, talán ez a furcsa Bálint-napi rajongás az, ami végül bevonzotta számomra a szerelmet, és láss csodát, ennek már épp 15 éve. Így nekem ez a nap kicsit több, mint a szív alakú lufik, édes bonbonok és virág illatú plüssmacik ünnepe. Bár ha az embernek van szerelme, minden nap Valentin-nap, azonban ez az ünnep nem csupán az egyszeri romantikáról kéne szóljon, hisz tökéletesen alkalmas arra is, hogy rohanó világunkban kicsit megálljunk, lelassuljunk és a valódi szeretetre, na meg az együtt töltött pillanatokra fektessük a hangsúlyt. 

photocat_145.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Van mit ünnepelnie a Kia-nak

IF díjat nyert a Kia XCeed és az Imagine concept autó

A Kia XCeed crossover és a márka ‘Imagine by Kia’ nevű tanulmányautója is iF Design díjat nyert 2020-ban. Mindkét modell kiváló példája a Kia dizájn-központú termékfejlesztési gyakorlatának, és egyszersmind a márka elektromobilitás iránti elkötelezettségének is.

kia-xceed-cdcuvmy20-offers.jpg

Tovább

Az élet jövedelmező biznisz, amíg betartod a szabályokat...

Joanne Ramos: A Farm

A New York állambeli Hudson-völgyben egy minden létező kényelemmel felszerelt luxuswellnessközpont bújik meg: bioétrend, személyi edzők, napi masszázs – mindez ingyen. Mi több, komoly pénzt kap, aki itt tölti az idejét – többet, mint amiről valaha is álmodott. Hogy mi benne a csapda?

konyvajanlo_1_8.jpg

Tovább

Csinos összeállítások: RANDEVÚRA

Nem csak Valentin-napra

Annak idején mindig nagyon izgatott voltam a randik előtt, képes voltam órákig a ruhásszekrényem előtt állni, és legalább tízszer átöltözni. Most visszagondolva, utoljára épp 15 éve voltam utoljára randevún ezen a napon. S bár azóta is folyamatosan teszünk kedvesemmel a kapcsolatunkért, fontosnak tartom, hogy Valentin nap még jobban megadjam a módját az együtt töltött pillanatoknak. Ilyenkor jobban odafigyelek a sminkemre, előveszem kedvenc parfümömet, melyet csak jeles alkalmakkor használok és olyan ruhába bújok, ami bízom benne, hogy elvarázsolja. Ehhez kapcsolódóan, az alábbi posztban hoztam is néhány szuper összeállítást, ha esetleg te is randevúra készülnél.

konyvajanlo_5.jpg

Tovább

Az analóg bosszúja - Először jelenik meg magyarul is az amerikai bestseller

David Sax sikerkönyve a POKET zsebkönyvautomatákban

Régóta várt, igazi világszenzációval lepte meg a hazai közönséget a POKET zsebkönyvek: a sorozat legújabb kötete David Sax: Az analóg bosszúja című esszégyűjteménye, ami a Washington Post és a New York Times sikerlistáján is szerepelt. A könyv alapgondolata teljes összhangban van a POKET szellemiségével, ugyanis azt állítja, hogy az analóg dolgok kora nemhogy lejárt, de újra visszatért: minél fejlettebbek a digitális eszközeink, annál nagyobb szükségünk van a könyvek, a társasjátékok, a noteszek és az egyéb kézzelfogható eszközök nyújtotta szigetekre, ahol megpihenhetünk.  
photo-1504542227056-9178533a9175.jpg

Tovább

Kóstoltál már zöldségből készült tésztát?

3+1 egészségtipp a Bonduelle-től

Sajnos az utóbbi években én is beleestem abba a hibába, mint oly sokan, akik ülő munkát végeznek, a gép mellett fogyasztják el az ebédjüket, alig vagy szinte semmit se mozognak, majd késő este, miután haza esnek, konkrétan felfalják a hűtőt. Az elmúlt hónapokban azonban megfogadtam magamnak, az idei év más lesz: beiktatom a rendszeres testmozgást, lemondok a cukorról, a péksütiről és odafigyelek az egészségesebb táplálkozásra. Kezdésként hetente háromszor edzek, édesítővel iszom a kávém, a Bonduelle, Magyarország jóvoltából pedig még a kedvenc tésztás ebédemet is zöldségre cserélem.
dark_coral_and_pink_flower_moms_influencer_facebook_post_set_2.jpg

Tovább

Ha úgy érzed, nem érkezik elég gyorsan a tavasz

Borulj virágba a Van Graaf-fal

Ha úgy érzed, nem érkezik elég gyorsan a tavasz és Te már legszívesebben a könnyű anyagú, lengébb darabokért nyúlnál, hoztam rá megoldást! Ne szomorkodjon a szép virágos ruhád a szekrényben tovább! Számtalan módja van, hogy az enyhülő tavasztól a perzselő nyáron át egészen a lombhullásig viselhesd. Hűvösebb, esősebb napokon merülj el a burgundi és rozsdás árnyalatú virágmezőben, húzz hozzá motoros dzsekit és bakancsot, így máris Te leszel az üdítő szín a szürke napokon! 

minimalizalj_zseda_2020.jpg

Tovább

A regény, amely az Oscar-díjas Jojo Nyuszi című filmet ihlette

Christine Leunens / Cellába zárva
Fordította: Tábori Zoltán

Abban a pillanatban elfogott az az érzés, hogy mindent el fogunk veszíteni. Igazából elég volt csak látni körülöttem a pusztítást, hogy tudjam. Most először tudatosult bennem, hogy el fogjuk veszíteni a háborút, és vele mindazt az etikát, az emberi tökéletesség fegyelmét, szépségét és érzését, amiért harcoltunk. Éreztem, hogy világ megváltozott, és nem jó irányba. Még én is. Ez volt a legnagyobb csalódás az egészben.

konyvajanlo_81.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása