Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme a vadonatúj elektromos Fiat 500

2020. március 06. - Antalfy Krisztina

Itt az ideje cselekedni egy jobb jövő megteremtése érdekében

A napokban mutatkozott be Milánóban az új Fiat 500, az FCA csoport első tisztán elektromos autója, amely újraírja az emissziómentes járművek szabálykönyvét. A várakozások szerint a jövő közlekedése fenntarthatóbb lesz, csatlakoztatott és autonóm; igazodva a mind szigorúbb korlátozásokhoz. A harmadik generációs Fiat 500 ismét az élen jár a változásban, amelyhez stílusosan, élvezetes vezethetőséggel igazodik.

new_500_la_prima_2.jpg

Tovább

Deichmann cipőtrendek 2020 tavasz-nyár

Színeket hoz a tavasz a cipődivatba is

minimalizalj_zseda_2020_4.jpg

Tovább

Begurult a Hyundai "Légy N-magad" 2020-as kampánya

Kiss Ramóna, Michelisz Norbert és Rácz Jenő fiatal tehetségeket támogatnak

Tavaly hatalmas népszerűségnek örvendett a Hyundai Légy N magad programja, amelyben a márka nagykövetei meséltek arról, ők hogyan hozták ki magukból, életük minden területén, azt a csúcsteljesítményt, amit a Hyundai „N széria” autói is képviselnek. Történeteiken keresztül a néző is inspirálódhatott, hogy „N-maga” legyen és megpróbálja felülmúlni az önmagával szemben támasztott elvárásait.
web_inditokepek_ramona_texted_play.jpg

Tovább

Nőnap a Ráth-villában

2020. március 8-án vasárnap 15 órától a Nemzetközi Nőnap alkalmából különleges programmal várják a látogatókat a Ráth György-villa A mi szecessziónk és a Drágakőre festve c. kiállításaiban. A vezetett séta során a résztvevők jelmezeket ölthetnek, és a századforduló korát megidéző öltözékekben ismerhetik meg a villa szecessziós enteriőrjeit és műkincseit.

photo-1534103704502-96e3a4ed093b.jpg

Tovább

Mégis meddig érdemes halogatni a gumicserét?

Az enyhe tél után lassan megérkezik az igazi tavasz is, ezért érdemes már most betervezni a gumicserét. A márkaszervizek előjegyzései ugyanis gyorsan betelnek, nem árt tehát jó előre időpontot foglalni. A néhány évvel ezelőtti extrém eset után, március 15-e lélektani határnak mondható, de arról megoszlanak a vélemények, meddig halogatható a gumicsere, illetve használható-e egész évben a téli abroncs. Az óbudai Autóváros szakemberei eloszlatják a kételyeket.
photo-1561131506-3c48296e2c20.jpg

Tovább

10 remek dolog, amiért imádjuk a tavaszt

Lassan véget ér az idei tél is

Szöszke kislány korom óta mindig is imádtam a tavaszt, annak minden illatával, színével, zörejével és hangulatával. Minden évben ugyanolyan ámulattal figyelem ahogy kivirágzik a természet, rózsaszín ruhába bújnak a cseresznyefák a házunk mellett, önfeledten csicseregnek a madarak, én pedig ráérősen elkortyolom az első reggeli kávémat a teraszon. Szeretem, hogy végre élénk színű virágokkal ültethetem tele elszürkült kertemet, ahogy azt is, hogy eldobozolhatom végre a nehéz, vastag ruháimat. Talán felsorolni is nehéz lenne, miért is vagyok ennyire szerelmes ebbe a gyönyörű évszakba.

blue_circle_sunflowers_spring_instagram_post_10.jpg

Tovább

A tavasszal együtt megérkeztek a színes cipők a Kazartól

Nyári színek, halvány árnyalatok, modern vonalvezetés, a részletekre való odafigyelés és kényelem? Ezek jellemzik a Kazar tavaszi-nyári kollekcióját. A most bemutatott női tavaszi-nyári kollekcióban hangsúlyosak az egyedi minták és a halvány színek, és kivételesen kidolgozottak a részletek. A tűsarkúak, kecses szandálok és elegáns lapos sarkú cipők csupán egy részét képezik a márka új ajánlatainak, így a minőségi bőrből készült Kazar cipők idén nyáron is legjobb társaid lesznek.

minimalizalj_zseda_2020_3.jpg

Tovább

Itthon is bemutatkoztak a DS E-TENSE modellek

Magyarországon is bemutatkoztak az elektromos DS 3 CROSSBACK E-TENSE, és a plug-in hibrid DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 modellek. A 100 kW-os motorral és 50 kWh-s akkumulátorral felszerelt DS 3 CROSSBACK E-TENSE WLTP szabvány szerint mért hatótávolsága 320 km (NEDC szerint 430 km). Akkumulátora 100 kW-os töltőoszlopról 30 perc alatt 80%-ig feltölthető. Kiemelkedő paramétereivel (akár 58 km hatótáv 0 emisszióval, 31 g/km CO2, 1.4 l/100 km WLTP vegyes benzinfogyasztás, 300 LE és 4X4 hajtás) a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 a C-SUV szegmens élvonalát képviseli.

ds7cb004.jpg

Tovább

Az új PEUGEOT 208 lett az Év Autója 2020-ban!

2020. március 2-án genfben az új PEUGEOT 208-at választotta az Év Autójává a 60 szakújságíróból álló nemzetközi zsűri. A zsűri tagjai nagyra értékelték a széles motorválasztékot, mely szabad választást enged az ügyfelek számára az elektromos, benzines és dízel hajtásláncok révén. A zsűritagok dícsérték az autó különleges formatervét csakúgy mint a magas technológiai színvonalat. A 2-es szérián belül, mely mindig a legnépszerűbbek között volt a kategóriában, az új 208 az első, mely elnyerte a nagy presztízsű díjat. Az új 208 a PEUGEOT márka hatodik Év autója díját nyerte el.
peugeot_208_1_2.jpg

Tovább

Remek olvasnivalók márciusban is

Az Athenaeum Kiadó márciusi újdonságai

Imádom a tavaszt, a gyönyörű virágok, a lengébb ruhák, a színes kiegészítők, na meg persze a tavasz első hónapjában megjelenő jobbnál jobb könyvek miatt. Az alábbiakban el is hoztam néhány újdonságot az Athenaeum Kiadótól, amelyek között találsz szerelmes történeteket, szórakoztató önsegítő tippeket és az utánozhatatlan Paulo Coelho nagy klasszikusait. Jó olvasgatást!

konyvajanlo_84.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása