Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami Téged is boldogabbá tehet

2021. június 18. - Antalfy Krisztina

Örömteli pillanatok...

A szobámban alig van hűvösebb, mint odakint. Tombol a forróság, a rádióban épp az egyik kedvenc nyári slágerem szól, én pedig a tenger közelében vagy valamilyen vízpart mellett hűsölnék most a legszívesebben. A tenger végtelen kékjére, a hullámok megnyugtató morajlására, a sirályok látványára szeretnék ébredni. Ám addig is, amíg  újra eljutok a tengerhez, maradnak a szabadtéri fesztiválok, a koncertek, a színházi előadások és a rövidebb-hosszabb balatoni kiruccanások. boldogsag_38.jpg

Tovább

Volkswagen villamos pezsdíti fel a fővárosi közlekedést az Eb alatt

A labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos mobilitási partnereként a pályán kívül, Budapest útjain teszünk azért, hogy minél több mindenkit magával ragadjon a meccshangulat. A Budapesti Közlekedési Központtal együttműködve a 4-es és a 6-os villamosvonalon az Eb végéig a Volkswagen szurkolói villamosjárata szórakoztatja az utasokat. A város központjában elérhető elektromos ID.3 modellekkel pedig a Hősök terén található Szurkolói Zónához érkezhetnek meg kipihenve és feltöltődve a focirajongók.
bes_4477.jpg

Tovább

38 kihagyhatatlan interjú

Köves Gábor: Végszónak sem rossz

Egy ember, aki arcot ad a művekhez és kontextust a művészeknek. Egy ember, aki nemcsak a riportalanyai lelkének, de műveiknek is a mélyére lát, és ezt az erős optikát nem átallja gyakran használni, sőt. Humorral, gyengédséggel vagy kérlelhetetlen őszinteséggel sokszor még erősít is az élességén. Egy ember, aki nemcsak riporter, hanem A kultriporter, aki számára Werner Herzog a következő két választ írhatja az interjúkérelmére: 1. Együttérző, de határozott visszautasítás. Példamondat: „Ne haragudjon, de mostanában rongyosra beszéltem a számat, minden jót.” 2. „Csináljuk holnap délelőtt, Los Angeles-i idő szerint délelőtt tízkor.”photo-1603518146784-e77361129eb4.jpg

Tovább

Két kis dínóval hívja a kicsiket csodás kalandokra az UNICEF

Az UNICEF Magyarország új programjában Berg Judit írónő ismert mesefigurái kelnek útra, a két kis dínó mutatja be a magyar gyerekek és szüleik számára a 12 távoli országban élő gyerekek hétköznapjait. Míg a két mesehős újabb kalandokért járja a világot, addig idehaza számos híresség ült egy asztalhoz, hogy beszélgessenek a mesék szerepéről, fontosságáról, és hogy megosszák egymással saját meseolvasós élményeiket is. Szinetár Dóra szerint a szülő hangja mindennél többet jelent egy gyerek számára, Béres Alexandra pedig azt emelte ki, hogy a közös mesélésnél jobb kapcsolódási pontot el sem tud képzelni a családok életében.
szinetar_dora_1024x691.jpg

Tovább

TikTokon kampány a bántalmazás ellen

Együtt a sértő hangok ellen

Kampányt indít az UNICEF Magyarország az online bántalmazás visszaszorítása érdekében. Az Együtt a sértő hangok ellen címet viselő innovatív program időzítése nem véletlen: a cyberbullying elleni világnapon, június 18-án induló kampány aktualitását adja az is, hogy nemzetközi becslések alapján az elmúlt hónapokban akár 70%-kal is nőhetett az online bántalmazási esetek száma. Ahogyan a járvány nyomán az élet egyre több területén az online térre tolódott a hangsúly, úgy vált egyre több gyerek a cyberbullying áldozatává.
unicef-serto-hangok-kv-1920x1080-20210616-v01.jpg

Tovább

Ő a legharciasabb frrancia a világon

Kuriózum a kuriózumok között, ez volt a Peugeot P4

A Peugeot leghosszabb ideig, ám legkisebb darabszámban gyártott típusa a márka legkiválóbb típusainak génjeit hordozza magában, ránézésre mégis csak a hozzáértők ismerik fel. Adottságai alapján a világ bármely részén megállta volna a helyét, példányainak többsége mégsem hagyta el Franciaország határait. A P4 nem átlagos Peugeot volt, nem átlagos ügyfelek számára.unsorted_mixed_114.jpg

Tovább

Munkalehetőség mindenki igényeire szabva?

Karrierlehetőség kismamáknak, sportolóknak részmunkaidőben és akár 50 év felett

Az elmúlt időszak mindannyiunk életében és szokásaiban rengeteg változást hozott, sokan kerültek új élethelyzetbe, kényszerültek új munkahely keresésére. A Herbalife Nutrition gondolt azokra, akik megváltozott élethelyzetükben új karrierutakat keresnek, és sikeres Tanácsadók tapasztalataira építve karriertanácsokkal szeretné segíteni őket. A Közvetlen Értékesítők Szövetségének friss adatiból kiderül, hogy Magyarországon jelenleg félmillióan dolgoznak közvetlen értékesítőként, és az elmúlt időszakban számukban hatalmas növekedés mutatkozott, ami arra utal, hogy ez a szakma egyre népszerűbbé válik, hiszen sokak igényeit ki tudja elégíteni.
advisor.jpg

Tovább

Most már maga az autó szól, ha feltörték

Méghozzá a vezető okostelefonján keresztül

Bár a járvány miatt az emberek Európa-szerte leginkább otthon vannak, a járművek továbbra is a bűnözők kedvelt célpontjai, sőt néhány országban meg is szaporodtak az ilyen bűnesetek.Az autóriasztók segíthetnek ugyan elriasztani a tolvajokat, de a nagyvárosokban, ahol az utcák éjjel tele vannak leparkolt járművekkel, sokan már nem foglalkoznak a riasztásokkal, hiszen azt sem tudják, hogy kinek az autójáról van szó.2
fordpass_ecosport_securialert.jpg

Tovább

Megérkezett Millie Bobby Brown és a Pandora új közös kollekciója

Stranger Things sztárjának kedvencei

A nyár a vidámságról, szabadságról és játékosságról szól. Ebben a szezonban Millie Bobby Brown kiválasztott négy új Pandora Me charmot, amik arra invitálnak, hogy merészen és magabiztosan mutasd meg az egyéniségedet.
high_2021_d_pandora_me_model_02_rgb.jpg

Tovább

A Volkswagen ID.3 modelljei foci-Eb közelbe viszik a szurkolókat

„Felvillanyozva” juthatnak el Budapesten, a foci-Eb hivatalos szurkolói zónájába azok a futballrajongók, akik a Volkswagen ID.3 modelljét választják az odavezető úthoz. A Volkswagen magyarországi forgalmazója a foci-Eb kezdetétől a végéig, naponta, térítésmentes szolgáltatást nyújtva szállítja a meccsek és a Volkswagen teljes egészében elektromos autómodelljei iránt is érdeklődőket.
id_3_uefa.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása