Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lépj be velem a BMW legcsodásabb szalonjába!

2016. szeptember 23. - Antalfy Krisztina

Exkluzív környezet, elegáns kiszolgálás

Szeptember 21-én adták át a Wallis Motor Pest Kft. új márkakereskedését, amely Közép-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb BMW központja. A 3 milliárd forintos keretből épült, egyedülálló építészeti megoldásokkal is büszkélkedő autószalon energiaszükségletének 30%-át és az elektromos autók töltését házi naperőművel biztosítják.

fotorcreated_82.jpg

Tovább

YVOIRE – feltöltés magasfokon

Sima bőr, egyenes orr, dús ajkak

A hialuronsavas töltőanyagoknak immár az 5. generációja jelent meg a hazai piacon is, mely a tudományos fejlesztéseknek köszönhetően nemcsak többet tud, de tartósabb és biztonságosabb is a korábbiaknál. Az LG-t leginkább az elektronikai szektorból és telekommunikáció területéről ismerhetjük, pedig Észak-Korea egyik vezető vállalata már 1947 óta jelen van a vegyipari szektorban, ahol szintén a legmagasabb értékeket és sztenderdeket képviseli.

yvoire1.jpg

Tovább

Margarinkészítés – ahogyan még nem láttad

Szeptember közepén indult útjára egy hathetes kampány három népszerű budapesti piacon – a Fehérvári útin, a Lehel térin, a Fény utcain -, amelynek keretében neves séfek készítenek minőségi növényi olajokból különleges és finom margarinokat. A Flora Blend Bar névre keresztelt stand látogatói saját szemükkel győződhetnek meg arról, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás szempontjából bizonyítottan hasznos növényi olajokból milyen egyszerű gyártási eljárás segítségével készülnek a minőségi és ízletes Flora margarinok, a helyben készített különleges margarinokat pedig meg is kóstolhatják.

29817312246_7f666cf3f3_z.jpg

Tovább

Ismered Yana-t, a bőrápolás új szereplőjét?

A ragyogó bőrhöz vezető út még sosem volt ilyen egyszerű!

Az ősi kultúrákban a Yana az utazást, az utat jelentette, most pedig a YANA™ az utazás maga, mely belülről indul, a ragyogó bőrhöz. Az ősi bölcsesség és a modern technológia egyedülálló összeolvadása fedi fel azt az új utat, melynek során a még fiatalabb, még ragyogóbb arcbőrt érjük el.

1540.jpg

Tovább

Kávé és csokoládé: az örök harmónia

Valószínűleg mindenki hallott már az arabicáról és a robustáról, de mi is az a forastero, vagy a criollo? A Nespresso kávénagykövete, Nagy Zsolt hazánk legnagyobb és legszínvonalasabb édességfesztiválján, az Édes Napokon tartott szakmai előadást. A fesztivál hivatalos kávépartnereként a kávé és a csokoládé jellegzetességeit, harmonizációját, aromajegyeinek párhuzamait ismertette meg az érdeklődőkkel.

fotorcreateddd_3.jpgKép1/2/3

Tovább

Brooklyn Beckham és az ökohatékony Pull & Bear

Ugord át az akadályokat, és kerülj a megfelelő helyre

Brooklyn a Pull&Bear új ”for&from” üzletet is meglátogatja Ferrolban (Spanyolországban), hogy népszerűsítsen egy olyan projektet, ami a fogyatékkal élő emberek szociális és munkaintegrációs támogatását célozza meg. Szeptember 22-én Brooklyn Beckham ellátogat a #PULLANDBEARHOUSE-ba, a márka új központjába, amelyet a legmagasabb környezethatékonysági, munkakényelmi és környezeti integárciós standardok szerint terveztek.

brooklyn_beckham_pull_bear_jump_barriers_and_be_in_the_right_place_1.jpg

Tovább

Teszt // IsaDora Insane Volume Lash Styler

Dús pillák, azonnali hatás!

A munkám, a blog és az egyéb hétköznapi teendők mellett sajnos gyakran nem marad időm a smink elkészítésére, ilyenkor elhanyagolom az alapozók és a szemhéjpúderek használatát. De azért, hogy mégis kinézzek valahogy, sietős reggeleken gyors megoldást jelent számomra a spirál, a szemceruza, na meg némi szájfény, ami mindig ott lapul a táskám mélyén. Az alábbi posztban el is hoztam legújabb kedvencemet, az IsaDora Insane Volume Lash Styler spirálját, aminek nálam egyelőre még nincs ellenfele.

photocat_13.jpg

Tovább

Emmy-Díjátadó Gála 2016

Vasárnap éjszaka lezajlott a tévésorozatok legnevesebb díjátadó ünnepsége, a 68. Emmy-díjátadó gála, melyet a televíziós produkciók Oscar-díjának is szokták nevezni. Természetesen a sztárok ezen az eseményen is igyekezték túlragyogni az esemény fényét a vörös szőnyegen. Nézzük is, ki mit viselt idén!

1457551985-julia-louis-dreyfus-amy-schumer-emmys.jpgKép

Tovább
süti beállítások módosítása