Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Idén visszatér a GLAMOUR Gardróbfrissítés

2016. április 14. - Antalfy Krisztina

Az olimpia évében a paralimpikonokat támogat a magazin

„Az ami neked régi, másnak új” mottóval május 19-20-21-én újra megrendezi jótékonysági ruhacseréjét a GLAMOUR. A magazin ezúttal is arra buzdít mindenkit, hogy szabaduljanak meg azoktól a megunt, de jó állapotú ruháiktól, kiegészítőiktől, amelyek másoknak vonzók lehetnek, és vásároljanak újabbakat - jelképes összegért. A felajánlásokért cserébe háromszor 100 000 forint értékű készpénzutalványt sorsolnak ki, a GLAMOUR Gardróbfrissítés bevételével pedig a paralimpikonokat támogatják.

gardrobfrissites_2012_2.JPG

Tovább

Légy Te idén a Miss Balaton

Autó, nyereményutak és egy riói olimpiai utazás

Látványos bikini show-val vette kezdetét a 2016-os Miss Balaton by Cosmopolitan szépségverseny. Horváth Éva versenykoordinátor mellett Epres Panni, Iszak Eszti és Dukai Regina tanácsadóként segíti majd a felkészülést. Életre szóló élmények és értékes nyeremények is várják a győzteseket: egy autó és fantasztikus utazások mellett, a magyar olimpiai csapat is választ egy különdíjas lányt, aki a csapat hivatalos vendégeként utazhat ki az olimpiára. A 18 és 28 év közötti lányok május 15-ig adhatják be jelentkezésüket a www.missbalaton.hu oldalon.

casting_trenerek.jpg

Tovább

Jön az ELLE Fashion Show hétvége

Bombera Kriszta: „A divatban is a szabadság a legfontosabb”

A feminizmus és a divat összefonódása áll az idei Elle Fashion Show középpontjában, melyet április 15-16. között negyedik alkalommal rendeznek meg a Várkert Bazárban. A népszerű divateseményen a neves párizsi, milánói és lengyel tervezők mellett magyar kreátorok is bemutatják legújabb, 2016/17 ősz-téli kollekciójukat.

elle-fashion-show-2016-napijegy-szombat-original-76463.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása