Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme a MAX&Co. és Olivia Palermo kollekciója

2016. április 11. - Antalfy Krisztina

Meggyőző megjelenés erőlködés nélkül

Legyen szó fontos munkatalálkozókról vagy különleges alkalmakról, sokszor minden nő számára dilemmát jelent eldönteni, mit is viseljen. Ebben nyújt segítséget a MAX&Co. nemzetközi stílusnagykövete, Olivia Palermo – a világ egyik kortárs stílusikonja. A márka weboldalán és közösségi média oldalain osztja meg gondolatait és tippjeit azzal kapcsolatban, hogy miről is szól valójában az igazi styling – a kreativitásról és a különböző minták vagy anyagok kombinálásáról, illetve ennek a “képességnek” az elsajátításáról, hogy ruhadarabjainkat és kiegészítőinket céltudatosan és könnyedén variálhassuk. Mi a cél? Egy tökéletes ruhatár összeállítása, amely abban segít, hogy minden nő a legjobb formáját hozza.

olivia-palermo-max-co-spring-2016-campaign01.jpg

Tovább

Michal Negrin 2016 tavasz-nyár

Tündéri romantika

A vintage különlegességek rajongóinak legnagyobb örömére megérkezett a Michal Negrin legújabb, „Victorian Nature” fantázianevet viselő 2016-os tavaszi-nyári kollekciója. A tervezőnő szezonális válogatásában ezúttal a rokokó időtlen romantikáját hívta életre: az antik képeslapokra emlékeztető minták és a lágy csipke végigkíséri az egyes darabokat.

12963751_10154096066637152_3399867209682032179_n.jpg

Tovább

Így válhatsz Venus istennővé egy kezeléssel

Az azonnal látható változás

Egyszer elérkezik az a pillanat, amikor észrevesszük, hogy bőrünk a rendszeresen használt ránctalanító krémünk dacára lazább lett, vonásaink megereszkedtek, a kontúrok kevésbé élessé, a szarkalábak viszont mélyebbé váltak. Bőrünk visszavonhatatlanul jelzi, hogy elérkezett az ideje valami komolyabb külső segítségnek, ha meg szeretnénk őrizni fiatalosságát. Természetesen legtöbbünk valamilyen hatékony, ugyanakkor fájdalommentes – mi több, kellemes - kezelésnek örülne.

venus_concept_4791_v2.jpg

Tovább

Romaniban léptek kifutóra neves művészek

Bemutató az 1956 roma hősök emlékére

Rendhagyó divatbemutatóval tisztelgett az 1956-os forradalom és szabadságharc roma hősei előtt a Romani Design április 8-án az Arany10-ben az 1956-os Emlékbizottság támogatásával a Nemzetközi Roma Napon. A hazai kulturális élet kiemelkedő alakjai mutattak be ruhákat a SS2016 IKON kollekcióból, kiegészítve egyedi ’56-os emlékdarabokkal.

37bn9402.jpg

Tovább

Így érheted el idén az álomalakot!

Ismerd meg a vadonatúj Ulstam kezelést!

Minden évben tavasszal ugyanaz a probléma kísért bennünket: hogyan fogunk megszabadulni a téli hónapokban felhalmozódott hájrétegtől a strandszezonra? Szerencsére a villámgyorsan fejlődő orvos-esztétikai technológia egyre hatékonyabb módszereket fejleszt a probléma megoldására. A legújabb testkezelések egyike az Ulstam, mely olyan HIFU (High Intensity Focused Ultrasound, azaz intenzíven fókuszált ultrahangos) technológiát alkalmaz, ami a nemkívánatos bőr alatti zsírszövetet célozza. Az Ulstam rendkívül precíz, gyors és nem mellesleg fájdalommentes kezelést tesz lehetővé az alakformálás érdekében.

ulstam.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása