Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Kazar / Glamor-napi inspirációk

2016. április 05. - Antalfy Krisztina

Kuponra fel!

Április 7-9-ig a Glamour Napok alkalmából ismét kezdetét veszi a tavaszi stílusvadászat, melynek során a szezon „must have” kiegészítőivel színesíthetjük ruhatárunkat.

fotorcreatedgfdf.jpg

Tovább

5 ok, hogy pedikűröshöz menj

Elő azokkal a lábakkal!

A nő valódi szépsége belülről fakad, de a mai világban azért nem árt, ha a külsőnkre is odafigyelünk. Hisz a legszebb smink sem mutat jól, ha ápolatlan az arcbőrünk, ahogy a legjobban összeválogatott ruhát is el tudja rontani, ha ápolatlan a kezünk. És most, hogy beköszöntött a valódi tavasz, különösen fontos, hogy lábainkat is felkészítsük a nyitott orrú cipők, szandik időszakára!

fotorcreatedpp_1.jpg

Tovább

Új prémium vonallal bővült a Süel

Jó időben is jól jön a kötött

“Ha kötött, akkor Süel“ szlogennel talán már találkoztál az utóbbi évek során, amikor is teljes gőzzel azon dolgozott Csillag Zsuzsi és csapata, hogy a végtelenül színes, egyedi nyomott fonalakból “szőtt” márkát bemutassa a nagyvilágnak. A sok-sok év alatt megfogalmazódott bennük a gondolat, hogy szeretnének egy prémium vonalat is életre hívni a Süel háza táján, de rengeteg idő volt, amire a részletek körvonalazódtak és megszületett az első Csillag Zsuzsi kapszula kollekció

csillag-zsuzsi-5.jpg

Tovább

Egyedi különkiadással jön a Pixibox

Helló áprilisi szépségdoboz!

Imádom a meglepetéseket, főleg, ha az egy olyan csomag, ami szuper szépségtermékeket rejt magában. Ha hozzám hasonlóan te is igazi beauty őrült vagy, akkor a Pixiboxot neked találták ki! Ez a havonta megjelenő doboz mindig tele van igényesen összeválogatott, teljes és mini kiszerelésű, ismert, magas minőségű termékekkel. Fontos azonban tudni, hogy ezek a dobozok limitált darabszámúak, ezért érdemes azonnal lecsapni rájuk, mielőtt még lemardnál róluk!

12928389_1075291669214009_3278013232212561953_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása