Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett az új RALPH LAUREN kollekció

2016. április 20. - Antalfy Krisztina

Már az első magyarországi POLO üzletben is elérhető

Megérkezett az új Polo Ralph Lauren kollekció Magyarországra is. A Polo november 14-én nyitotta meg első budapesti üzletét, azóta mind a női és férfi kollekciókból is lehet válogatni, a magyar főváros szívében, a legforgalmasabb vásárlói negyedben.

rl1.jpg

Tovább

Jön a II. Womanity Fesztivál!

A  tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Womanity Magazin 2016. május 15-én  több mint 3500 m²-en mutatja be a leginkább kipróbálásra ajánlott 120 női-családi márkát Budapesten a Millenáris Park „B” épületében. Az egyedülálló fesztivál a Womanity Media & Events kiemelkedő eseménye, melyen a médiadíjas koncepció szerint a magazinoldalon bemutatott termékek, szolgáltatások és témák “életre kelnek”. Közel 120 kiállító, workshopok, business terem, „férfimegőrző”, interaktív baba-mama szoba és nagyszínpadi programok, előadások várják az érdeklődőket.

eloadok_womanityfesztival.jpg

Tovább

Íme az Intimissimi Esküvői Fehérnemű Kollekciója

Leheletfinom részletek, elbűvölő vonalak

Bármilyen fantasztikus is az esküvői ceremónia, bármilyen álomszerű a menyasszonyi ruha, előbb-utóbb minden ara megmutatja összeállításának legizgalmasabb darabját kedvesének a nászéjszakán, a fehérneműjét. Ezért nem árt, ha az a bizonyos fűző, body, vagy push-up melltartó amellett, hogy korrigálja a test hibáit és kiemeli a legszebb részeket, ellenállhatatlanul vonzóvá varázsolja viselőjét.

fotorcreatedes.jpg

Tovább

CSAJ SZOMBAT, NEM CSAK CSAJOKNAK

Két fantasztikus csajos rendezvény egy napon!

The Movie Show valamint a DivatBazár rendezvénye idén is vár Téged, a csajokat, és most kivételesen fiúk is részesei lehetnek a show-nak. Ha nincs kedved otthon ülni, ha szívesen kimozdulnál a barátnőiddel, vagy kedveseddel, közben beszereznél néhány tuti darabot kedvenc bloggereidtől, majd pihenés gyanánt megnéznél egy jó kis filmet, akkor feltétlenül tarts velem.

fotorcreated_19.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása