Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 tuti üzleti megjelenés, nem csak irodába

2016. április 13. - Antalfy Krisztina

Így öltözz elegánsan!

Szia Szépség! Hogy telik a mai napod? Szinte észre sem vettem, máris eltelt egy újabb hét, ami nem jelent mást, mint hogy újabb inspirációs gyűjteménnyel ékeztem. Ma olyan elegáns és sikkes összeállításokat hoztam el számodra, amely hasznos lehet irodában, megbeszélésen, de egy kis variációval ellenállhatatlan esti szetté alakíthatod őket, melyekben akár a világot is meghódíthatod.

fotorcreatedkkk.jpg

Tovább

Ő lesz a legaktívabb társad a sportban

Withings Activité Steel: az elegáns maximalista

Fontos számodra, hogy tudd, melyik mozgásforma hogy hat a testedre? Gyaloglás, kerékpározás vagy futás közben hány kalóriát égetsz el, vagy, hogy lásd, az éjszakai alvásod mennyire volt pihentető? Te vagy az, akinek a külső és a belső egyaránt számít, így a megjelenésedre és egészségedre is fordítasz időt és figyelmet? Akkor Te vagy az, akinek az új Withings Activité Steel aktivitásmérő készült!

withings_voilamode_foto4.jpg

Tovább

FasdionDays: Tavaszi gardróbfrissítés

Görög Zitával és Varga Izával

A legnagyobb divatportál azt tűzte ki célul, hogy a tavasz érkeztével felforgatja ruhatárunkat, hisz épp itt az idő a változásra. A Fashion Days interaktív divateseményén a 2016-os tavaszi/nyári trendek ismertetése mellett Görög Zita és Varga Iza a divat nyelvén meséltek a stílusukat meghatározó fordulópontokról. A rendezvényen hazánk legnevesebb divatbloggerei adtak tippeket, hogy az új irányvonalakat hogyan építsük be egyszerűen ruhatárunkba.

festy_nagy_vivi_varga_iza_gorog_zita_meyer_eszter_chaby.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása