Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Csermakdesign 2016/17 ősz-tél

2016. szeptember 12. - Antalfy Krisztina

BREATH Kollekció

Az idei őszi-téli kollekció legjellemzőbb vonása a légiesség. Innen ered a kollekció neve, a BREATHE, mivel minden darab olyan könnyedséget éreztet, mint egy mély, frissítő levegővétel az éppen még ébredő, harmatos erdő mélyén. Ezt a hangulatot egy speciális anyagkombináció és különleges színvilág idézi elő. A márkára jellemző geometrikus formák, ebben a kollekcióban is visszatértek. Áttetsző levélformák és más növényi sziluettek, a kék és zöld számtalan árnyalatában megfestett papírlemezekre applikálva jelennek meg.

2_2.jpg

Tovább

VAN GRAAF // A mellény az új kedvenc

A változékony őszi időben egy hosszított fazonú mellény igazán sokoldalú alapdarabja lehet a ruhatárunknak. Rétegezhetjük inggel, vagy egy egyszerű felsővel is. Az irodában viselhetjük blúz vagy ruha fölé is, így máris egy elegáns összeállítást kapunk, de remekül megállja a helyét sportos szettek kiegészítőjeként is, ha farmerrel és tornacipővel kombináljuk.

fotorcreatedaa.jpg

Tovább

NUBU 2016 ősz-tél

Gesztusfestészet és csíkritmus

A NUBU 2016-os őszi-téli kollekcióját Nádler István    kortárs magyar képzőművész munkássága inspirálta. Nádler a neoavantgárd mozgalom elindítója és képviselője. Metaforikus kifejezőereje és motívumai segítették  abban, hogy strukturális geometrikus absztrakcióiba egyedi módon beleépítse a gesztusfestészetet. A 2000-es évek elején-közepén keletkezett festmények színre-szín technikája inspirálta a tervezőket a mintájában, szövésében és struktúrájában csíkos anyagok kiválasztásához.

uzu.jpg

Tovább

Októberi AVON újdonságok

Októberben mutatkoznak be az AVON legújabb, várva várt prémium illatai, az AVON Life for Him & for Her parfümök. Ennek megalkotásában az AVON nem mással, mint a neves divattervezővel, Kenzo Takadaval működött együtt, így az általa képviselt életöröm és pozitivitás köszön vissza az illatpárban.

fotorcreated_68.jpg

Tovább

Sztárdesignerek a design héten

Idén ősszel két sztárdesignert lát vendégül a Design Hét Budapest rendezvénysorozata: Benjamin Hubert, a Layer alapítója és Ionna Vautrin, az organikus és geometrikus formák ötvözésének játékos nagymestere látogat Budapestre. A tervezők a korábbi évek hagyományait követve idén is a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Auditóriumában tartják meg nyilvános előadásukat. Két egészen különböző, de hasonlóan izgalmas és informatív előadásra számíthatunk!

14199633_1138511886218376_6962217587314995734_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása