Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Jennifer Lawrence a Dior legújabb kampányában

2016. szeptember 14. - Antalfy Krisztina

A bájos és tehetséges színésznő 2015 óta a Dior arca is, így nem volt kétség, hogy a 2016/17-es őszi/téli szezonban is Jennifer Lawrence fogja népszerűsíteni a luxus márka kézitáskáit, ezúttal Patrick Demarchelier divatfotóin.

dior-fallwinter-2016-campaign-jennifer-lawrence-9.jpg

Tovább

Fogadj örökbe, és tiéd az álom lakás 9 €/éj áron!

Egészen újszerű online kampányba kezdett az Erste Bank az Airbnb-vel karöltve az Illatos úti Ebtelep kutyáinak megmentésére. Első lépésként megkerestek három Airbnb-n szereplő budapesti lakás tulajdonosát, és édes, árva kutyusok fotóval módosították a hirdetések profiljával, mintha a kiskutyák máris elfoglalták volna új otthonukat.

dog2.png

Tovább

Most szépségdobozzal segíthetsz a beteg gyermekeken

Egyedülálló beauty box-szal debütált az Arena Plaza

A szépséggel most gyógyítani is lehet! Az eddigi legkülönlegesebb szépségdobozt mutatta be az Arena Plaza és az InStyle magazin: az új beauty box-szal nemcsak izgalmas újdonságokra tehetünk szert, de nemes célt is támogathatunk. A dobozok megvásárlásával a Csodalámpa Alapítványt segítjük, akik súlyosan beteg kisgyermekek álmait váltják valóra. A dobozokat szeptember 30-ig szerezhetjük be az Arena Plazában.

unspecified.png

Tovább

Interjú: Tarr Zsófia fejdísz készítővel

A legkülönlegesebb, egyedi fejdíszek minden alkalomra

Nem hiszek a véletlenekben, az előreláthatatlan találkozásokban. Így szerintem az sem lehet véletlen, hogy az élet összesodort Tarr Zsófiával. A csinos, fiatal lány amellett, hogy ütős kis zenekarokban játszott, itthon ő készíti a legkülönlegesebb, egyedi fejdíszeket is, melyekkel a célja, hogy munkásságával megismertesse és megszerettesse a magyar hölgyekkel a fejdíszeket, hajdíszeket és kalapokat. Ismerd meg hát te is eme ritkán képviselt  szakma jeles képviselőjét!

12030340_991528784203172_1953804025450198384_o.jpg

Tovább

Megérkeztek a Dove őszi újdonságai!

Így kerülj újra közel önmagadhoz!

Bármennyire is imádjuk a forró napsütést, a vidám tengeri fürdőzéseket, vagy a féktelen fesztiválokat - a bőrünket a nyári vakáció ideje alatt ért külső hatások rendkívüli módon igénybe veszik. Itt az ideje hát, hogy újra foglalkozzunk egy kicsit önmagunkkal és az elhanyagolt testápolási rutinunkat újra felelevenítsük!

fotorcreated_76.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása