Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2016. szeptember 16. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot! 

Nekem valamiért mindig könnyebben megy a megújulás szeptemberben, mint januárban. Talán mert év elején szinte mindig kötelező megváltozni, új bakancslistával előállni és olyan fogadalmakat tenni, amit addig sem tudtunk betartani. Ősszel viszont nincs rajtunk ez a kötelező nyomás, így nyugodtan, megfontoltan vághatunk bele az új évszakba. Ilyenkor könnyebben meg a szortírozás, a ruhatáruk felújítása, a külsőnk átalakítása és a lehulló falevelekkel együtt talán egyszerűbb összeseperni a gondjainkat és helyre tenni a dolgokat ott legbelül a lelkünkben is.

fotorcreated_80.jpg

Tovább

Ismerd meg az AVON Nutra Effects testápoló családját!

A tegnapi nap folyamán a AVON sajtótájékoztatóján jártam, ahol megismerkedhettem a neves kozmetikai márka testápolási palettájának egy új családjával, a Nutra Effects testápolókkal. Ezeknek a finom, kellemes termékek különlegessége az olyan természetben előforduló összetevőkben rejlik, mint a chia mag vagy a mandulaolaj. Az ígéret szerint megadják a bőrnek mindazt a gondoskodást, amire annak a mindennapok során szüksége lehet. Kipróbáltam és nem csalódtam!

20160915_004.jpg

Tovább

Slow Age // Lassítsd le az időt még ma!

Mikor beszélgettél utoljára a barátnőddel személyesen? Mikor volt időd egy jót ebédelni hétköznap? Sajnos az évek során megállíthatatlanul felgyorsult az életünk, és miután nem akarunk lemaradni, mi is pörgünk, rohanunk, kapkodunk egész nap. Ennek következtében nincs időnk semmire, a stressz pedig életünk részévé vált. Emiatt állandóan ingerültek vagyunk, szorongunk, depressziósokká válunk, és bizony hamarabb megöregszünk. Ha úgy érzed, nálad is eljött az idő a változásra, tedd meg az első apró lépést, lassulj le és tegyél végre önmagadért!

photocat_8.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása