Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Két alapdarab ami nélkül nincs ősz

2016. szeptember 26. - Antalfy Krisztina

Levélhullás a Springfielddel

A legváltozatosabb kabátfajta, a bomber idén ősszel nem maradhat ki a szekrényünkből. A dzsekit a sokszínűsége teszi ellenállhatatlanná: egyszerű és sportos modellek különböző színekben, vagány mintákkal és díszítéssel

8c6a1221.jpg.

Tovább

A táska, amivel trendi és még környezettudatos is lehetsz

Már létezik a táska, amely annál jobban mutat, minél többet viseljük: ez pedig a papírtextil alapanyagú táska! A vidám színekben pompázó, vállra akasztható praktikus táska minél gyűröttebb, annál mutatósabb, ráadásul kiváltja a nehezen lebomló nylon szatyrok használatát. 

fotorcreated_83.jpg

Tovább

Szerezd be a H&M és WWF gyerek kollekcióját!

Most a divat által segíthetsz

Az emberek és a természet fenntartható jövőjének elérése érdekében egyesítette erejét a H&M és a WWF. Az összefogás eredménye egy olyan gyerek kollekció lett, aminek célja, hogy a bolygónk megóvására ösztönözze az embereket a világ minden táján. A kollekció minden egyes darabja biopamut alapú és azonnal felismerhető a veszélyeztetett állatfajokat ábrázoló nyomott mintáiról. A kollekció szeptember 29-től lesz kapható a H&M üzleteiben és online. Minden megvásárolt darab után a bevétel 10%-a a WWF veszélyeztetett fajokért folyó munkáját támogatja.

4126_01_566030.jpg

Tovább

Csatlakozz te is az AVON beszélgetéssorozatához!

Az AVON szeptember végétől egy új, havi beszélgetéssorozatot indít, amelybe Facebookon keresztül bárki becsatlakozhat élőben. Az adások során Ördög Nóra, a sorozat háziasszonya és műsorvezetője elgondolkodtató témákról beszélget magyar hírességekkel és szakértőkkel, melyek inspirációként hathatnak minden nő számára.

nevtelen_14.png

Tovább
süti beállítások módosítása