Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

GUERLAIN 2016. Őszi Kollekció

2016. szeptember 01. - Antalfy Krisztina

A szemeken különleges szemhéjpúder árnyalatok, a szempillák mentén szemceruzával tökéletesen kihúzott szemek, elragadó színek az ajkakon, a 2016-os Őszi Kollekció a gyors, könnyű és természetes smink tökéletes egysége.

cqj9f8qxyau4wax.jpg

Tovább

A hónap 5 kedvence // Augusztus

Végérvényesen búcsút inthettünk a nyárnak. Bár az időjárás még véletlenül sem tükrözi a valódi őszt, és még javában tart a vénasszonyok nyara, a naptárban már átlapoztunk szeptemberre. Én már nagyon vártam ezt az időszakot, talán öregszek, de valahogy jobban szeretem a hűvösebb napokat, mint a tikkasztó forróságot. De mielőtt még az utolsó falevelek végérvényesen elhullnak a fákról, gyorsan nézd át velem az augusztusi hónap kedvenceit, hisz most is nagyon klassz termékek kerültek előtérbe.

photocatsds.jpg

Tovább

Playersroom nyílt a Váci utcában

Hatalmas tömeg várta, hogy a Playersroom üzlethálózat megnyissa új üzletétének kapuit augusztus 30.-án Budapest szívében, a Váci utcában. A főváros első számú shopping utcájának 14-es száma alatt különleges nyereményjátékokkal és óriási akciókkal várta vásárlóit és látogatóit Magyarország egyik vezető cipő és sportruházati üzletlánca, a Playersroom.

piltnerpeter-85075.JPG

Tovább

Insta-pillanatok // Augusztus

10 dolog, amit szerettem benne

Így szeptember elején még eszünkbe sincs elbúcsúzni a napsütéses nyártól, a hűvös reggelek és fázós éjszakák azonban már jelzik számunkra, hogy hamarosan beköszönt a valódi ősz. Bár nyár típus vagyok, kedvenc évszakom mégis az ősz, imádok benne mindent, a színeket, az illatokat, a nagy erdei sétákat, a lehulló színes faleveleket, a ködös hajnalokat, a gazadagon variálható meleg ruhadarabokat és a sütőtököt. Ez az évszak tehát számtalan gyönyörűséget tartogat számunkra.

fotorcreateds_4.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása