Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 tipp a tavaszi nagytakarításhoz

2016. április 10. - Antalfy Krisztina

Így lesz sokkal szebb az otthonod

Rutinos háziasszonyként már előre rákészülök a tavaszi nagytakarításra, ám még a több évnyi gyakorlat mellett is jól jön olykor néhány remek praktika, ami megkönnyíti az egész napos munkámat, hogy aztán a portörlés, mosás és fertőtlenítés ne váljon egész napos nyűggé. Az alábbiakban elhoztam pár ötletet, ami számomra bevált, és remélem te is hasznát tudod majd venni. Vágj bele még ma, hisz a nap végén egy ragyogóan tiszta otthon vár rád.

fotorcreatedjckelfsd.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot! 

Erősen felhős, esős időre ébredtem, amit szinte személyes sértésnek vettem az égtől, hisz a naptár szerint már javában tombolnia kéne a tavasznak és vele együtt a jó időnek. Ennek ellenére elhatároztam, hogy akkor is kihozom a péntekből a maximumot, már amennyire ki lehet hozni a legjobbat egy szürke, borús napból.

fotorcreatedfff.jpg

Tovább

Kiosztották a Playboy Man of the Year díjait

Harmadik alkalommal díjazta az év férfijait a Playboy. A népszerű magazin a frontember, gasztrohős, novellista, fenegyerek, médiaszemélyiség és múzsa kategóriákban hirdetett versenyt. A Man of the Year eseményen győztesként ünnepelhetett Sebestyén Balázs, Fluor Tomi, Szabó Győző, Gerendai Károly, Kötter Tamás, a Múzsa kategória különdíját pedig Kulcsár Edina vehette át.

man_of_the_year_gyoztesek.jpg

Tovább

Íme a Calzedonia idei fürdőruha kollekciója

Lenyűgöző show-val indul a nyár

A Calzedonia bemutatta 2016-os fürdőruha kollekcióját a Calzedonia Cégcsoport újonnan kibővített központi épületében, Veronában. Mostantól a cégcsoport a már meglévő épületből létrehozott, lenyűgöző új térben mutatja be kollekcióit a nemzetközi sajtónak, véleményformálóknak és sztároknak.

fotorcreatedhhh_1.jpg

Tovább

Májusi AVON újdonságok

A körömlakkok majálisát ünnepli az AVON ebben a hónapban. Megújult formula, új, vibráló színek és még tartósabb fény - ezekkel kecsegtetnek a megújult Gél hatású körömlakkok. Emellett a régi, közkedvelt árnyalatok is megmaradtak, melyek hasonló átváltozáson mentek keresztül, mint társaik. Igazi „must have” a körömlakk-imádók számára!

fotorcreatedxdsx.jpg

Tovább

10 tuti csíkos összeállítás tavaszra

Így viseld a csíkosat!

Szia Szépség! Hogy vagy? Végre kisütött a nap, beköszöntött a jó idő, amit én már nagyon vártam. Ilyenkor a természet kivirágzik, mi nők pedig egy időre eltehetjük a súlyos, nehéz darabokat, és előszedhetjük rég látott lenge ruháinkat, amitől testünk és lelkünk is felfrissül. Ezen a héten csíkos inspirációt hoztam el számodra, melyben jelen van a francia elegancia és a sportos lazaság.

fotorcreatedvfcv.jpg

Tovább

Teszt // Biobaza Natural deo

Nekem és Neki egyaránt

Sietős reggeleken mindig korán kelek, kapkodva megiszom a reggeli kávémat, majd mindent hátrahagyva elrohanok otthonról. Ilyenkor egész nap jövök-megyek, megbeszéléseke, találkozókra járok, majd késő este haza esek. Ezeken a napokon szükségem van egy megbízható termékre, ami kellő védelmet nyújt az elkerülhetetlen stresszhelyzetekben is.

img_7441_modified.jpg

Tovább

Portugál ínyencségek Buda kulturális főutcáján

Borkóstoló, Portugáliát idéző falatok és autentikus kávékülönlegességek

Portugália ízei is megelevenednek a Bartók Béla Boulevard ELEVEN Tavaszán, május 6-8. között. Európa legnyugatibb országa kapta idén a meghívást, hogy az összművészeti fesztivál keretében bemutassa kultúráját, elénk varázsolja magával ragadó hangulatát, annak változatos konyhaművészetével együtt. Buda kulturális főutcájának kávézói, éttermei, borbárjai megmutatják a portugál konyha sokszínűségét, hogy milyen a méltán híres salátafaló lisszaboniak és pacalevő portóiak gasztronómiája.

fotorcreatedvcfd.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása