Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2016. április 15. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot! 

A hét első fél órája mindig nehéz, de aztán szép lassan magamhoz térek, álmosan kibaktatok a konyhába, elkészítem a citromos vizemet, a reggeli zabpelyhemet, ha van rá idő a sonkás rántottámat, és a kávé elkortyolása közben elkészítem a blog reggeli posztjait, rendet rakok fejben a napi tennivalóim között, megválaszolom az üzeneteimet és feltöltődöm egy kis energiával. Ezek az ún. self-care rutinjaim, amelyek nélkül nem indulna be egyik napom se. Ha van egy lazább napod, akkor próbáld ki te is, melyik az a szokás, ami feltölt, örömet szerez és beépíthetsz a mindennapjaidba.

fotorcreatedasas.jpg

Tovább

Idén visszatér a GLAMOUR Gardróbfrissítés

Az olimpia évében a paralimpikonokat támogat a magazin

„Az ami neked régi, másnak új” mottóval május 19-20-21-én újra megrendezi jótékonysági ruhacseréjét a GLAMOUR. A magazin ezúttal is arra buzdít mindenkit, hogy szabaduljanak meg azoktól a megunt, de jó állapotú ruháiktól, kiegészítőiktől, amelyek másoknak vonzók lehetnek, és vásároljanak újabbakat - jelképes összegért. A felajánlásokért cserébe háromszor 100 000 forint értékű készpénzutalványt sorsolnak ki, a GLAMOUR Gardróbfrissítés bevételével pedig a paralimpikonokat támogatják.

gardrobfrissites_2012_2.JPG

Tovább

Légy Te idén a Miss Balaton

Autó, nyereményutak és egy riói olimpiai utazás

Látványos bikini show-val vette kezdetét a 2016-os Miss Balaton by Cosmopolitan szépségverseny. Horváth Éva versenykoordinátor mellett Epres Panni, Iszak Eszti és Dukai Regina tanácsadóként segíti majd a felkészülést. Életre szóló élmények és értékes nyeremények is várják a győzteseket: egy autó és fantasztikus utazások mellett, a magyar olimpiai csapat is választ egy különdíjas lányt, aki a csapat hivatalos vendégeként utazhat ki az olimpiára. A 18 és 28 év közötti lányok május 15-ig adhatják be jelentkezésüket a www.missbalaton.hu oldalon.

casting_trenerek.jpg

Tovább

Jön az ELLE Fashion Show hétvége

Bombera Kriszta: „A divatban is a szabadság a legfontosabb”

A feminizmus és a divat összefonódása áll az idei Elle Fashion Show középpontjában, melyet április 15-16. között negyedik alkalommal rendeznek meg a Várkert Bazárban. A népszerű divateseményen a neves párizsi, milánói és lengyel tervezők mellett magyar kreátorok is bemutatják legújabb, 2016/17 ősz-téli kollekciójukat.

elle-fashion-show-2016-napijegy-szombat-original-76463.jpg

Tovább

10 tuti üzleti megjelenés, nem csak irodába

Így öltözz elegánsan!

Szia Szépség! Hogy telik a mai napod? Szinte észre sem vettem, máris eltelt egy újabb hét, ami nem jelent mást, mint hogy újabb inspirációs gyűjteménnyel ékeztem. Ma olyan elegáns és sikkes összeállításokat hoztam el számodra, amely hasznos lehet irodában, megbeszélésen, de egy kis variációval ellenállhatatlan esti szetté alakíthatod őket, melyekben akár a világot is meghódíthatod.

fotorcreatedkkk.jpg

Tovább

Ő lesz a legaktívabb társad a sportban

Withings Activité Steel: az elegáns maximalista

Fontos számodra, hogy tudd, melyik mozgásforma hogy hat a testedre? Gyaloglás, kerékpározás vagy futás közben hány kalóriát égetsz el, vagy, hogy lásd, az éjszakai alvásod mennyire volt pihentető? Te vagy az, akinek a külső és a belső egyaránt számít, így a megjelenésedre és egészségedre is fordítasz időt és figyelmet? Akkor Te vagy az, akinek az új Withings Activité Steel aktivitásmérő készült!

withings_voilamode_foto4.jpg

Tovább

FasdionDays: Tavaszi gardróbfrissítés

Görög Zitával és Varga Izával

A legnagyobb divatportál azt tűzte ki célul, hogy a tavasz érkeztével felforgatja ruhatárunkat, hisz épp itt az idő a változásra. A Fashion Days interaktív divateseményén a 2016-os tavaszi/nyári trendek ismertetése mellett Görög Zita és Varga Iza a divat nyelvén meséltek a stílusukat meghatározó fordulópontokról. A rendezvényen hazánk legnevesebb divatbloggerei adtak tippeket, hogy az új irányvonalakat hogyan építsük be egyszerűen ruhatárunkba.

festy_nagy_vivi_varga_iza_gorog_zita_meyer_eszter_chaby.jpg

Tovább

Íme a MAX&Co. és Olivia Palermo kollekciója

Meggyőző megjelenés erőlködés nélkül

Legyen szó fontos munkatalálkozókról vagy különleges alkalmakról, sokszor minden nő számára dilemmát jelent eldönteni, mit is viseljen. Ebben nyújt segítséget a MAX&Co. nemzetközi stílusnagykövete, Olivia Palermo – a világ egyik kortárs stílusikonja. A márka weboldalán és közösségi média oldalain osztja meg gondolatait és tippjeit azzal kapcsolatban, hogy miről is szól valójában az igazi styling – a kreativitásról és a különböző minták vagy anyagok kombinálásáról, illetve ennek a “képességnek” az elsajátításáról, hogy ruhadarabjainkat és kiegészítőinket céltudatosan és könnyedén variálhassuk. Mi a cél? Egy tökéletes ruhatár összeállítása, amely abban segít, hogy minden nő a legjobb formáját hozza.

olivia-palermo-max-co-spring-2016-campaign01.jpg

Tovább

Michal Negrin 2016 tavasz-nyár

Tündéri romantika

A vintage különlegességek rajongóinak legnagyobb örömére megérkezett a Michal Negrin legújabb, „Victorian Nature” fantázianevet viselő 2016-os tavaszi-nyári kollekciója. A tervezőnő szezonális válogatásában ezúttal a rokokó időtlen romantikáját hívta életre: az antik képeslapokra emlékeztető minták és a lágy csipke végigkíséri az egyes darabokat.

12963751_10154096066637152_3399867209682032179_n.jpg

Tovább

Így válhatsz Venus istennővé egy kezeléssel

Az azonnal látható változás

Egyszer elérkezik az a pillanat, amikor észrevesszük, hogy bőrünk a rendszeresen használt ránctalanító krémünk dacára lazább lett, vonásaink megereszkedtek, a kontúrok kevésbé élessé, a szarkalábak viszont mélyebbé váltak. Bőrünk visszavonhatatlanul jelzi, hogy elérkezett az ideje valami komolyabb külső segítségnek, ha meg szeretnénk őrizni fiatalosságát. Természetesen legtöbbünk valamilyen hatékony, ugyanakkor fájdalommentes – mi több, kellemes - kezelésnek örülne.

venus_concept_4791_v2.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása