Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Prestige Hotel Budapest, amit neked is látnod kell!

2016. augusztus 14. - Antalfy Krisztina

Talán nem fogunk összefutni Ady Endrével a liftben, miközben a Nyugat kiadójába tart, bizonyára a folyóson sem ütközünk majd bele Kafka Margitba és Jókai Mórt sem fogjuk költeményeire görnyedve látni ebédidőben. Ennek ellenére, ha szeretnénk visszarepülni a régi monarchia legszebb éveibe, a fényűző nagypolgári miliőbe, ami híres volt virágzó kulturális életéről, bohém művészvilágáról, ahol a kávéházaknak nagyobb szerepe volt a hazai költők életében, mint a színházaknak, akkor feltétlenül tarts velem Budapest egyik legszebb szállodájába, a Prestige Hotel Budapestbe. Tégy úgy, mint egy külföldi, foglalj szobát, majd vesd bele magad a főváros látványosságaiba! Ugyanis pestiként is számtalan csodát tartogat számodra Budapest.
fotorcreatedggg.jpg

Tovább

Hogyan őrizzük meg bőrünk nyári barnaságát?

Közeledik a nyár vége, a nyaralásról visszatérnek az emberek a városba, a bikini helyett pedig előkerülnek a kardigánok. De a hűvösebb idő beköszönte nem jelenti egyértelműen azt, hogy már most el kell tűnnie bőrünk nyári ragyogásának. A Biobaza tippjeivel még tartósabb lehet a nyári barnaságunk.

photocat_7.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot! 

Az elmúlt pár hét elég undok volt velem, így nem hiszem, hogy idén az augusztus lesz a kedvenc hónapom. A hosszú ideig tartó betegség, az erős fájdalom mérhetetlenül kiszívta belőlem a maradék életkedvemet is. Eközben a napok ugyanúgy teltek, dolgoztam, fegyelmezett maradtam és elviseltem a hétköznapokat. Mert nem akartam kimutatni, hogy gyakran én is dühös, szomorú és elkeseredett vagyok. De hát nem is kell a gyengeségünket mindenki lássa, ilyenkor inkább összeszedjük magunkat és rámosolygunk az egész világra.

fotorcreateds_3.jpg

Tovább

Fesztivál szűzből Szigetlakó lettem

Már javában tart a nyár a Rossmannál

Ott álltam csütörtök délután a sorban, kezemben a napi jegyemmel, ami a kulcsot jelentette a Szigethez és persze Rihanna koncertjéhez. Izgatott voltam, hisz bár 30 is elmúltam már, még életemben nem járt kint a Sziget fesztiválon. De hogy is mondhattam volna nemet a Rossmann kedves meghívásának. Így én is fesztivál külsőbe öltöztem és bevetettem magam a jó zenék és a különleges arcok világába. A kaput átlépve végre elvesztettem fesztiválszüzességem.

fotorcreatedhh_7.jpg

Tovább

Teszt // Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém

Bor, mámor, Tokaj. Mindig is nagy tisztelője voltam a minőségi boroknak. Számomra nincs is annál nagyobb élvezet, mint egy forró augusztusi hétvégén elvonulni a világ elől egy pohár jó fajta borral a kezemben, távol a város zajától, távol a stressztől. A bor folyékony szerelem, amit a Helia-D márkának köszönhetően már a kozmetikumaink között is számot tarthatunk.

photocat_5.jpg

Tovább

Szerezd be saját városi titkos füzeted!

Fedezd fel városodat! Budapesten élsz, de még nem fedezted fel igazán a várost? Indulj el a családoddal, és járd be a belváros zegzugos utcáit, tereit, izgalmas helyszíneit, fedezd fel különös szobrait! A Városi Titkos Füzet segítségével most turista lehetsz a saját városodban.

event_6398.jpg

Tovább

Már forog a Pappa Pia!

A Duna-parton elszabadult a hangulat: július 11-én indult a hazai filmgyártás egyik nagy és különleges vállalkozása, amely egy már jól működő műfaj legjobb szakembereit hozza össze. A tízhetes forgatáson igazi sztárokkal, különleges tehetségű kezdőkkel, dallal, tánccal, tánckarral és kaszkadőrökkel készül a PAPPA PIA – romantikus komédia a 21. század mozinézőinek.

pappapia_jelenetfoto_2.jpg

Tovább

Ismerd meg Liv Tyler ruhakollekcióját!

A brit Belstaff luxusmárka felkérte a gyönyörű színésznőt egy kapszulakollekció megtervezésére, melyhez az inspirációt idén a híres pilótanő adta. Az ötlet onnan jött, hogy Amelia Earhart annak idején maga is Belstaff darabokat viselt, amikor az első földkörüli útjára készült. A végeredmény letisztult, kifinomult, enyhén maszkulin mégis nőies.

liv_tyler_belstaff_1-800x534.jpg

Tovább

Ünnepeld az Állatkert 150. születésnapját!

A Fővárosi Állat- és Növénykert kedden ünnepli megnyitásának 150. évfordulóját. A jubileum alkalmából születésnapi programok sokaságával várják a látogatókat a keddi és a szerdai napon is, sőt, kedden, a tulajdonképpeni születésnapon az Állatkert egészen este 10-ig nyitva lesz.

ffkep047.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása