Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

GAS Jeans 2017 tavasz-nyár

2016. november 19. - Antalfy Krisztina

2016.11.17-én, egy exkluzív est keretén belül került megrendezésre a GAS Jeans legújabb, 2017-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatója, melyet számtalan cool arc, és persze megannyi különleges darab fűszerezett meg. Szuper képek készültek az eseményen, melyeket most én is megosztok itt a blogon.

15107262_1374292325916186_6244137530563070334_n.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten…

Csak ültem ott a paplan alatt, és figyeltem a szobám sarkában hálót szövő pókot. Képtelen voltam kikelni az ágyból és levennem a tekintetemet erről a számomra máskor annyira félelmetes rovarról. Aznap lehetetlennek tűnt, hogy nőt varázsoljak magamból, elképzelhetetlennek, hogy emberek közé menjek, és akkor, abban a percben arra gondoltam, inkább élnék rövidebb ideig pókként egy hálóban, mint hosszú évekig önmagamként. De aztán a telefon csörgése kizökkentett az önsajnálatból, és rádöbbentem, hogy nem bennem van a hiba, nem az én világom van romokban, hanem azoké az embereké, akik már évek óta megteremtették a saját földi poklukat.

fotorcreatedrfd.jpgKép1/2/3/4

Tovább

Vendégek készítették a Starbucks ünnepi poharait

Húsz év után először vendégek által alkotott mintákkal díszíti ikonikus piros poharait a Starbucks. Az Instagramról kiválasztott pohártervekkel a kávézólánc világszerte a karácsony közös szellemiségét ünnepli. A 13-féle pohárból Magyarországon 8 elérhető.

red_cups_2016_designers_with_howard.jpg

Tovább

Így kényeztesd a mosogatógéped!

Kétségtelen tény, hogy a mosogatógép rengeteg terhet levesz a vállunkról: pénzt, időt, és energiát takarít meg nekünk, hogy a mosogatás helyett családunkkal, barátainkkal szervezhessünk programokat, vagy korábban kezdhessük el kiélvezni a jól megérdemelt pihenésünket. De mit tehetünk mi mosogatógépünkért, hogy hosszú életű legyen, és a lehető leghatékonyabban lássa el feladatát?

fotorcreated_123.jpg

Tovább

Mihalik Enikő a magyar Playboy címlapján

Hatalmas karácsonyi ajándékkal készül olvasóink a hazai Playboy magazin. Az amerikai kiadás mellett, a magyar változat címlapján is a világhírű magyar topmodell, Mihalik Enikő szerepel majd, ami minden szempontból mérföldkőnek számít a nyuszis magazin életében.  mihalik_eniko_magyar_playboy.jpg

Tovább

Botox, mint antidepresszáns?

Avagy meglepő tények a botoxról

Bár ráncsimítóként vált közismertté, a botox egész sor egészségügyi problémára jelent megoldást: a migréntől a fogyás elősegítésén át a depresszió kezeléséig. A botox, mint oly sok más szépítésre használt szer, a medicinában kezdte pályafutását: először hurkamérgezés elleni oltás formájában használták, majd a mellékhatásként tapasztalt izombénító hatása folytán nagydózisú botulinum toxinnal kezelték csecsemők görcsös lábizom-merevségét, hogy megtanulhassanak járni. Innen már csak egy lépés kellett, hogy a plasztikai sebészek legjobb barátjává legyen, és a szépülés szolgálatába állítsák, bár jelentős szerepe van a migrén vagy a túlzott verejtékezés kezelésében is.

botox.jpg

Tovább

Kulisszatitkok Kiss Ramóna és Király Viktor magánéletéből

Az elragadó színésznő a citromos vízre, a sármos zenész a sok mozgásra esküszik

Kiss Ramóna szerint egy baba születése nem valami végét, hanem valami új kezdetét jelöli, és bár imádja a jelenlegi életét és munkáját, nem mindenáron ragaszkodik hozzá. Ha úgy hozza az élet, gondolkodás nélkül átvált majd anya üzemmódba, ahogy Király Viktor is szívesen képzeli el öt évvel későbbi önmagát családapaként. Mindkét híresség a jövőt szem előtt tartva fontosnak véli, hogy időt szakítsanak testük, lelkük ápolására a dolgos hétköznapokon is. Rami és Viktor most elárulták, hogyan tartják magukat üdén, és milyen praktikák rejlenek a mindig sugárzó külső mögött.

kiss_ramona_3.jpg

Tovább

Egy csipetnyi Párizs a Marie Claire Fashion Days-en

Idén is több mint ezren fordultak meg hazánk legszínvonalasabb divathétvégéjén, a Marie Claire Fashion Daysen november 11–13. között, ahol a Várkert Bazárban három nap alatt a legtehetségesebb fiatal magyar divattervezők összeállításai kapták a főszerepet. A hazai dizájnereken kívül három párizsi divatiskola végzősei is feltűntek, „Az év fiatal divattervezője” pályázat nyerteseit is kihirdették, Tóth Bori meglepetés kollekciója pedig feltette az i-re a pontot.
mcfd_zaro_6.jpg

Tovább

Teszt // Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém

Azonnali bőrszínkorrekció pár lépésben

A kor sajnos senkit sem kímél, így idővel a bőrön is megjelennek az öregedés első jelei. Kinél előbb, kinél később jelentkezik a rugalmatlanság, a fakó arcszín – ehhez persze a genetika is hozzájárul – de tény, hogy minden nő igyekszik lehetőségeihez képest mindent megtenni, hogy bőre szép és fiatalos maradjon. Mielőtt egyből drasztikus kezelések felé fordulnánk, érdemes kis lépésekkel kezdeni, első körben használhatjuk az Eucerin ráncfeltöltő színezett krémet, mely egyenletessé és sugárzóvá teszi az arcbőrt.

fotorddcreated.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása