Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TESZT // Clinique 3 lépéses bőrápolás

2017. március 05. - Antalfy Krisztina

Vége az undok, pattanásos időszaknak!

Nemrég márt írtam itt a blogon a Clinique Döntő lépés elnevezésű kampányáról. Most pedig szeretném neked bemutatni a Clinique 3 lépéses arcápolási csomagját, mely olyan termékeket tartalmaz, amelyek alkalmazásával te is könnyedén elvégezheted az arcápolás három alapvető fázisát: tisztítás, exfoliálás és hidratálás. 

photocat_51.jpg

Tovább

Íme a parfümreklám, amiben Angelina Jolie a főszereplő

A Guerlain márka legújabb illatának, a Mon Guerlain-nek sikerült megnyerni a közismert rendezőt és a világhírű színésznőt egy közös reklámfilmre. Bár a legtöbb parfümnek csodás reklámja van, mind közül szerintem most ez a klip a leges legszebb, még úgy is elvarázsolja az embert, hogy a sokakat megosztó Angelina Jolie szerepel benne. Higgy nekem, érdemes végig nézni, főleg, ha szerelmes vagy a levendula illatú Provenve-ba!

3dc0749700000578-4272916-image-a-90_1488402877494.jpg

Tovább

Mon Guerlain // Az illat ami, olyan mint Te

Egy ikonikus üveg újjászületése

Nagy örömmel vettem részt a Guerlain márka legújabb parfümjének a bemutatóján. Sajnos nem vagyok túl jó az illatjegyek felismerésében, de nagyon érdekesnek találtam a Mon Guerlain sajtótájékoztatóján elhangzott prezentációt, melynek keretein belül közelebbről is megismerkedhettünk a parfümöt alkotó illatjegyekkel, bepillantást nyerhettünk a márka történelmébe, és persze mi is kipróbálhattuk ezt a finom illatot a bőrünkön.

gallery-1488463230-screen-shot-2017-03-02-at-84817-am.png

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Értékeljük a pillanatot! 

Napsütés, péntek, kedves mosoly egy vadidegentől, végre tavasz. Talán nem is kell olyan túl sok a boldogsághoz. Amúgy észrevetted, hogy 03.03-át írunk? Nem vagyok a számok megszállottja –sosem voltam valami jó matekból -, de ezekben a dátumokban mindig van valami különleges, valami misztikus. Egyébként meg végre péntek van, ami a legjobb nap a héten, hévégére pedig ragyogó napsütést mondtak, szóval hagyd hátra te is kicsit a munkát, a stresszt, a számlákat, az aggodalmakat, és tervezz valami könnyű programot magadnak!
fotorcreated_347.jpg

Tovább

Plus size lányokat dobott piacra a Nike

Mindig nagyon örülök, amikor meglátok néhány teltebb, alacsonyabb, vagy épp szabálytalan fogsorú, szeplős lányt világhírű divatcég arcaként, ahogyan kacéran rámosolyog a tökéletességre vágyó nagyvilágra. Persze nem azért, mert nem tartom szépnek a vékony, magas, alig 20 éves topmodelleket, de úgy vélem igen is van helye az átlagon felüli, ducibb nőknek is a divat körforgásában. Ez pedig a Nike-nak is leesett: hisz rájöttek, hogy nem csak a vékony csajok szoktak sportolni, sőt! Ezért a világhírű sportmárka végre piacra dobta első plus size kollekcióját!

nike-plus-size-cosmopolitan2.jpg

Tovább

Így lett Erzsiből a leghíresebb Kasszás a világon

Csütörtök este fáradtan kapcsolgattam a csatornák között, amikor hirtelen berobbant a szobámba Kasszás Erzsi, a CBA új reklámarca, aki pillanatok alatt megosztó személyiség lett. Sokan viccesnek találták, sírva nevettek rajta, míg másoknál azonnal kiverte a biztosítékot, én viszont megemelem a kalapom a reklám készítői, és az Erzsit játszó színésznő, Balázs Andrea előtt. 

kasszas.jpg

Tovább

Vajon ki lesz idén az Év Színésznője?

Egy nő három szerepben - Anya, nő és művész

Kovács Patrícia Magyarország egyik legismertebb színésznője. Első komoly filmszerepe a Szerelemtől sújtva című alkotás volt, azóta pedig számtalan játékfilmben láthattuk, legutóbb a nagysikerű Félvilág című filmben kapott főszerepet. Több tévés sorozatban is fontos karaktert alakít, többek közt a dragedy műfajában kiemelkedő Válótársakban, ahol az aszexualitással küszködő Dalmát játssza. Ezek mellett színházban is gyakran látjuk, és már hat éve a SUHANJ! Alapítvány alapítója és arca, valamint egy hároméves kislány édesanyja. Idén az a megtiszteltetés érte, hogy a GLAMOUR Women of the Year jelöltjei közt lehet, mint Az év színésznője.

kovacs_patricia_1_kredit_emmer_laszlo.jpg

Tovább

Micsoda bemutató volt!

Európa legnagyobb cipőkereskedelmi lánca, a DEICHMANN tegnapelőtt este tartotta Ellie Goulding brit énekesnővel első közös cipőkollekciójuk exkluzív bemutatóját Londonban. A trendi Event-Location MC Motors helyszínen a nemzetközi újságírók, bloggerek és prominens személyiségek kiválasztott köre nem csak az „EllieGouldingfor DEICHMANN” kollekciót tekinthette meg egy divatbemutató keretében, de részese lehetett a popsztár élő akusztikus előadásának is.

Tovább

10 tuti frizura néhány hullámcsattal

Az örök darab, amiből sosincs elég

A hullámcsat valahogy mindannyiunknál ott lapul valahol, ha nem is mindig látható helyen, de elvétve itt, vagy ott biztos rábukkanunk. Ezen kis apróságok segítségével pillanatok alatt stílusos és vállalható frizurát varázsolhatunk magunknak. Saját tapasztalatom, hogy a hullámcsatok a legjobb szolgálatot teszik, ha másnapos hajzuhatagunkkal nem tudunk mit kezdeni, ha edzésre megyünk, kirándulni készülünk, vagy csak, amikor egyszerűen nincs kedvünk órákat a tükör előtt bíbelődni a beszárítással.

10 tuti frizura néhány hullámcsattal

Tovább
süti beállítások módosítása