Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

7 bűvös szabály, amivel elsőre átmehetsz a forgalmi vizsgádon

2018. július 30. - Antalfy Krisztina

Mindig azt mondták nekem, hogy ne keseredjek, ha nem megyek át elsőre a forgalmi vizsgámon, hisz szinte senki nem megy át elsőre. A vizsgabiztosok szörnyű természetűek és  csak a pénzt akarják lehúzni az emberről, nem mellesleg imádnak szívózni, elbizonytalanítani és buktatni. Döbbenet, de túl vagyok a forgalmi vizsgámon és elsőre sikerült! Ezek szerint mégis csak vannak  normális iskolák és szuper vizsgabiztosok.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_6.png

Tovább

Te tudod mikor ünnepeljük a Barátnők Napját?

A meglepő köszönetet mondó focista, a világ leghosszabb tévés csókja, és a rab, aki különös indokból szökött meg a börtönből. Hogy kapcsolódik ez a „Barátnők Napjához”, amit világszerte augusztus 1-én ünnepelnek? Az alábbi  kvízből mindez kiderül. Oszd meg a barátnőiddel! 
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_7.png

Tovább

Nők VS. Férfiak: Ki figyel jobban a gumira?

Bridgestone: vezetési stílusunk az abroncsainkon is nyomot hagy

Míg az utakon óvatosabb hölgyek elsősorban az abroncsnyomással kapcsolatos problémák, valamint a padkák és kátyúk okozta sérülések miatt, addig a sportosabban vezető férfiak jellemzően a vezetési stílusukból adódó abroncssérülések miatt térnek be a gumiszervizekbe  derült ki a Bridgestone gumiszervizek vezetői körében végzett elemzéséből. A gyorsabb tempó miatt a férfi autósok általában hamarabb kénytelenek új abroncsot venni, mint az autójukat és a gumikat is jobban kímélő nők. Egy dolog azonban mindkét nemre jellemző: csere esetén egyre fontosabb szempont a gumiabroncs minősége és megbízhatósága.
ki_figyel_jobban_01.jpg

Tovább

Minek az a stresszes PRÓBAVIZSGA a forgalomban?

A forgalmi vizsga az oktatás szenzációs csúcspontja! A legszívesebben azonban átugranánk az egészet, mert senki sem vágyik ekkora stresszhelyzetre, de – tetszik vagy sem – nekünk tanulóknak itt kell bebizonyítanunk, hogy magabiztosan, önállóan, szabályosan és biztonságosan tudunk vezetni odakint, a városi dzsungel forgalmában.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_5.png

 

Tovább

5+1 tipp a tökéletes, olaszos kávéhoz

Tedd különlegessé a kávézást nyáron is a Nespresso kávészakértőjének segítségével!

A kávérajongók már tudják, hogy egy jófajta kávéból sokkal többet ki lehet hozni, mint egy forró feketét. A Nespresso most két Limited Edition kávét kínál azoknak, akik a kávétól az íz-, illat-, és kávézási élmény mellett felfrissülést is várnak. Mindkét kávét Olaszország ihlette, és habár az Ispirazione Salentina és az Ispirazione Shakerato kapszulákhoz is készült egy-egy izgalmas kávérecept, mindkettő számos további módon elkészíthető hidegen, de még akár melegen is.  Márkosi Balázsnak, a Nespresso kávénagykövetének különleges kávés tippjei következnek.

fotojet_1_13.jpg

Tovább

Honda Jazz: A helykihasználás nagymestere

Honda Jazz 1.5 CVT Dynamic teszt 

A Honda idén frissült városi minije járt Nálunk vendégségben, amely mint a tesztből is később kiderül nem is olyan kicsi. A tesztautó Dynamic felszereltségi szinttel rendelkezett, amely egy kis sportossággal növeli a modell amúgy sem kevés erényét. Lássuk beváltja-e a hozzá fűzött reményeket. Van-e annyira jó autó, mint ahogy kinéz és tényleg akkora helykínálattal rendelkezik, mint ahogyan a gyártó állítja.

37633037_1851739484894620_3107647789161512960_n.jpg

Tovább

Helló PALM BEACH! // TESZT

Legalább annyira szeretem a gyönyörű cipőket, az elegáns, csipkés ruhákat, mint a disznósajtot, az abált szalonnát és a zsíros kenyeret paradicsommal. Bármikor szívesen lecserélem a magassarkút gumicsizmára, ha a helyzet úgy kívánja. De vannak napok, amikor egyszerűen imádok nőnek lenni, szép ruhában, hozzá illő kiegészítőkkel, na meg az elengedhetetlen sminkben utcára lépni. Az alábbi posztban elhoztam az idei nyári kedvencemet , az IsaDora Palm Beach névre keresztelt sminkkollekciót.

studio.jpg

Tovább