Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A kávézó, ahol egy rajzfilmbe csöppenhetünk

2018. szeptember 30. - Antalfy Krisztina

Imádom a kávét! Azt hiszem ez nálam már szenvedély. Persze azért nem iszok meg belőle 3-4 bögrével többet, de ha nem indíthatom kedvenc habos-tejes kávémmal a reggelem, az a nap már tuti rosszul kezdődik. Szerencsére a fővárosban rengeteg a jó kávézó, így ha otthon nincs is kávé, útközben biztos be tudom szerezni valahol a napindító koffein adagom.

in-seoul-this-unusual-cafe-makes-its-customers-feel-in-a-comic-book-5ba4a8b8547db_880.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Az én nagymamám nem hitt a pszichológusok erejében, úgy gondolta a lelki válságra, na meg a manapság népbetegségnek számító depresszióra a sok munka, és egy nagy adag almás pite a megoldás, persze frissen sütve, sok porcukorral a tetején. S mivel a dolgok nálam sem mindig terv szerint sikerülnek, s néha nekem is elegem van a szürke hétköznapokból, a munkámból, na meg a fárasztó monotóniából, így gyakran nyúlok nagyim régi receptjeihez, csak én a  pitét még megfejelem egy finom tejes kávéval.

summer_in_the_hamptons.jpg

Tovább

HAJDÚSZOBOSZLÓ, mely új szintre emeli a pihenés fogalmát

Mert bizony te is megérdemled a pihenést! 

Most, hogy már javában sárgulnak a falevelek, frissítően csípősek a reggelek, és kellően hűvösek az esték, legszívesebben ki se mozdulnánk otthonról, és egy nagy csésze forró teával a kezünkbe egyszerűen csak bevackólnánk magunkat a jó meleg ágyba. A mai rohanó világban sajnos már azt se tudjuk, hogy kell magunkat rendesen kipihenni, vagy egyáltalán mivel is tudnánk feltöltődni, pedig talán elég lenne pár napra elvonulni Hajdúszoboszlóra, ahol egész évben úgy érezheted magad, mint otthon. Szabadon!   

rela.jpg

Tovább

Vajon van élet Endre bá nélkül is?

Első találkozás a kultsorozat utolsó évadával

Hétfőn este a MOM Kulturális Központ, majd a Larus Étterem adott otthont az Aranyélet díszbemutatójának. Az esemény jelentőségét növelte, hogy a magyar HBO eddigi legsikeresebb sorozata a harmadik évaddal, melyet október 14-én tűz műsorra az HBO GO, elköszön a nézőktől: ez lesz ugyanis a záró évad.

aranyelet_s3_diszbemutato_01_fotokredit_hbo_saghytimea_54.jpg

Tovább

Új helyszínen, új koncepcióval jön az ELLE Fashion Show

Újra megnyitja kapuit az ősz egyik legjobban várt divateseménye, a 6. Elle Fashion Show, amelyet szeptember 29-én rendeznek meg a főváros legújabb közösségi helyén, a Bazilika mellett található Société Budapest épületében. A látványos show idei különlegessége, hogy a legnevesebb hazai tervezők Magyarországon itt először mutatják be legfrissebb kollekcióikat egy megújult, izgalmas környezetben, high fashion modelleken.

efs_2017_14.jpg

Tovább

Ismerd meg a Högl Shoes őszi-téli kollekcióját

Aki cipőmániásnak született, az élete végéig cipőmániás marad. Valahogy úgy vagyok én a szép cipőkkel, mint Gombóc Artúr a csokoládéval, imádom őket, és soha nem lehet elég belőlük.  Így talán nem is csoda, hogy kedden, a sok sajtóesemény közül végül a Högl Shoes vadonatúj őszi/téli kollekciójának bemutatóját választottam. Az őszi színekben pompázó, gyönyörű darabokat elnézve pedig te sem fogod kibírni, hogy ne ugorj be az Andrássy úton található, patinás üzletbe.

38301101_2477981828895088_578864615434223616_n.jpg

Tovább

Pesten jártak a Csengetett, Mylord? sztárjai

Gasztronómiai utazás a Meldrum-házba

A hétvégi, méltán népszerű Csengetett Mylord-találkozóhoz kapcsolódóan, szombat délben egyedülálló esemény zajlott az ARAZ Étterem falai között is. Barka Áron, Chef-de-Cuisine minden bizonnyal a sorozat egyik legnagyobb magyarországi rajongója. Nem is kaphatott volna testhezállóbb feladatot annál, minthogy a sorozat főszereplőit magyarországi tartózkodásuk során valami maradandóval kápráztassa el.

dsc_3371.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása