Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Felejtsd el a főnököd, dolgozz végre otthonról!

2019. január 03. - Antalfy Krisztina

Az otthoni iroda a jövő!

A home office elterjedésével egyre többen dolgoznak távmunkában a város, vagy akár a világ másik feléről. Ezzel a megoldással a munkavállalók pénzt és időt spórolnak, a vállalkozások pedig eredményesebben működhetnek. Itthon egyelőre csak a munkavállalók 5 százaléka dolgozik otthonról, de ez a szám gyorsan növekszik.

pexels-photo-935743.jpeg

Tovább

2018 KEDVENCEI! Avagy így telt el 365 nap az évből!

Jöjjön, aminek jönnie kell, menjen, aminek mennie kell!

Most, hogy ismét eltelt egy újabb év az életemből, leültem az íróasztalomhoz egy nagy csésze kávéval és összegeztem mi minden is történt 2018-ban, mi volt, ami igazán boldoggá tett, vagy ami elszomorított, amiből tanultam, vagy ami haszontalan időtöltés volt, mit érdemes áthozni az új évre és mit kell végleg, bűntudat nélkül elengedni. Volt sok szép emlék, albumba illő pillanat, amit  jó lesz majd nagymama koromban visszanézni - persze ha megélem -, és persze vannak olyan dolgok, melyek sötét felhőkkel borították be a napjaimat. Én azonban továbbra is idealista vagyok, hiszek a jóban, várom az új év örömteli pillanatait, az új kihívásokat, a reményteljes találkozásokat, s kérem a sorsot, hogy ebben az évben is együtt éljem meg kedvesemmel a 2019-es év szépségeit. S bármit is hozzon az új év, én csak egészséges és boldog szeretnék lenni és ezt kívánom Neked is!
blue_circle_sunflowers_spring_instagram_post_5.jpg

Tovább

Így viseld az idei tél kedvenc kiegészítőjét, a FEJPÁNTOT!

Fejpánt, hajpánt, fülmelegítő? Mindegy hogy nevezed, a lényeg, hogy viseld bátran, kombináld és néha dobd fel egy-egy brossal, apró kitűzővel. A január a nagykabátok, a vastag zoknik és a jó meleg sapkák időszaka, de mi lenne, ha kedvenc fejfedőidet ezúttal lecserélnéd valami igazán különleges kiegészítőre, a kötött fejpántra? Ezek a darabok nagyon kényelmesek, melegen tartják a füleidet, passzolnak minden stílushoz és még divatosak is. És ami a legjobb, számtalan színben és fazonban válogathatsz közülük.

summer_in_the_hamptons_1.jpg

Tovább

Lehet ennél viccesebben felhívni a figyelmet a tolerancia fontosságára?

Csak a napokban kapta fel a Toyota megható karácsonyi kisfilmjét a sajtó és a közösségi média, máris előkerült egy újabb figyelemre méltó Toyota videó. Szemben a másikkal ez inkább a humorra, mint a torokszorító pillanatokra épít, ám nem kevésbé fontos üzenetet hordoz.

toyota_tolerancia_4.JPG

Tovább

Peugeot 3008: Csodaszép oroszlán új szívvel

Peugeot 3008 1.5 BlueHdi 130 LE Allure

A Peugeot gyönyörű megjelenésű modellt alkotott a 3008 modellel. Most pedig a gyártó a mai trendekkel szembe szállva piacra dobta a ma kapható legjobb új dízelmotort, amit ma kínálni lehet. A modell Allure felszereltségben érkezett hozzánk, mely még a legextrább kívánságainkat is tartalmazta. A tesztautó vadonatúj arany színt is kapott az új dízelmotorral együtt, amellyel minden eddiginél méltóságteljesebb lett a megjelenése. Szóval csapjunk a húrok közé, és nézzük meg közelebbről, mit is tud ez a motorikusan megújult gyönyörű családi SUV!img_20181009_140841.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása