Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2019. március 23. - Antalfy Krisztina

Építsd önbizalmad lépésről-lépésre!

Kislányként gyakran álmodunk magunknak egy gyönyörű világot, hisszük, hogy minden csupán szép és jó lehet. Bizakodunk benne, hogy minden ember kedves, nincs fájdalom, hazugság és ítélkezés. Kezdetben talán kissé naivak is vagyunk, csöppet hiszékenyek, reménykedünk benne, hogy a jó sohasem ér véget. Aztán hirtelen felnövünk, és talán kis időre elveszítjük a boldogságba vetett hitünket, ezért begubózunk, falakat húzunk fel magunk köré...

boldogsag_3.jpg

Tovább

Újra Budapesten koncertezik Chris Botti

2019. június 5-én a MoM Sportban ad koncertet Chris Botti, a Grammy-díjas trombita művész és zeneszerző. Nevét a hazai jazz közönség jól ismeri, és most újra visszatér Magyarországra.Chris Botti a fiatal trombitás generáció talán legnagyobb alakja. Tizenéves kora óta vonzódik a műfajhoz, és az évek során egyedi stílust is alkotott: szeret improvizálni, de zenéje nem zabolázatlan. Inkább a pop-os formákat kedveli, de vonzza az az atmoszférikus minőség, ami a jazzt jellemzi.

chris_botti.jpg

Tovább

Így viseld a KÉK és a ZÖLD színpárt!

10 tuti inspiráció a mindennapokra...

Vannak színek, amelyek önmagukban, de egymással párosítva is remekül mutatnak. Az egyik ilyen nagy kedvencem a kék és a zöld kombinációja, mely elsőre talán erőteljes párosnak tűnhet, de a megfelelő darabokkal, vagy apró kiegészítőkkel kombinálva finom, lágy és nőies is tud lenni. Zöldbe borul tavasszal a természet, zöld a remény és a nyugalom színe. A kék viszont megfontoltságot és magabiztosságot sugall viselője számára. Neked mi a véleményed róla?

the_best_bath_time_essentials_1.jpg

Tovább

Ha szereted a színeket, a KAZAR új kollekcióját imádni fogod!

A Kazar új tavaszi-nyári kollekciója elfeledteti a hideg napokat, és lehetőséget ad, hogy újra harmóniába kerülj magaddal. A kollekció darabjainak vezérmotívuma a „BE PROUD, BE YOURSELF” manifesztó, amely támogatja az egyéniségeket és a bátorságot ahhoz, hogy az legyél, aki csak szeretnél – követve a szíved hangját, és magadat adva minden egyes hétköznapi szituációban.
konyvajanlo_10.jpg

Tovább

Olimpikonnal debütál a sloggi legújabb tavasz-nyári kollekciója

A sloggi kényelemmel hódít legújabb Zero Feel kampányában

A sloggi számára elengedhetetlen, hogy mindenki életébe elhozza az igazi kompromisszummentes kényelmet, ezért óriási izgatottsággal indította útnak 2019. március 13-án első uniszex kampányát, melynek fő üzenete: Hódít a kényelem! A kényelem nemcsak a kényelmetlenség ellentéte, ennél sokkal többről szól: ez egy érzés, amely támogat és segít a mindennapokban. Olyan, mintha folyamatosan egy szurkolócsapat állna egy lépéssel mögöttünk azt erősítve bennünk, hogyha kényelmesen érezzük magunkat tényleg bármire képesek vagyunk.

img_5096.jpg

Tovább

SUZUKI Sx4 S-Cross GLX: Luxus Suzuki módra

Suzuki Sx4 S-Cross 1.4 Boosterjet GLX Allgrip / TESZT

A Suzuki kínálata mára teljes mértékben a versenytársakhoz igazodott. Minden tekintetben korszerű és divatos autók kerülnek ki a kezük közül. A korábban tesztelt GL+ után megérkezett az SX4 S-Cross kínálatának csúcsa a GLX kivitel is, amely teljes mértékben kiszolgálja még a legnagyobb igényeinket is. Már csak egy kérdés maradt, miért válasszuk őt a házon belül kínált és ugyancsak hasonló paraméterekkel bíró Vitara helyett? Nézzük!
50226265_1878252048964510_7236418725183147651_n.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása