Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Suzuki Swift Sport: Az aszfalt huligán

2019. május 19. - Antalfy Krisztina

Suzuki Swift Sport 1.4 Boosterjet teszt

 A Swift legerősebb modelljét fogtuk munkára, amely minden tekintetben mosolyt csal a vezetője arcára, és még a legbékésebb vezetőből is kihozza az aszfalt betyárt. A legújabb generáció immár kívülről is hangsúlyozottan hordozza magán a sportmodelles kellékeket, belül pedig már-már kategória határait feszegető igényességgel szolgál. Nézzük részletesen.

51128829_2174730505941255_8345420876816191986_n.jpg

Tovább

5 dolog, amit a héten...

Állok a Jászain, várva a villamost, közben a táskámból próbálom előkotorni a mobilom, de persze ez a táska is épp olyan mint az összes többi női táska, mint valami fekete lyuk, amibe minden belefér, de minden el is tűnik. Közben gombolok még egyet a kabátomon, hideg van, pedig lassan a májusnak is búcsút intünk. Tavaly ilyenkor már javában tombolt a nyár, erre most Reszkessetek betörők megy a tévében, miközben én lelkesen majszolom az epret a fűtött szobámban. Kész téboly! 
boldogsag_7.jpg

Tovább

Kombi karosszériával debütál a vadonatúj Ford Focus ST

A Ford ma tette közzé a kombi karosszériás Focus ST első fotóit.

A Ford Performance által fejlesztett Focus ST nyáron kerül a márkakereskedésekbe. Az autót egy hatfokozatú manuális vagy hétfokozatú automata sebességváltóval összekapcsolt pörgős, 280 lóerős, 2,3 literes EcoBoost benzinmotor hajtja, de a vásárlók egy hatfokozatú manuális váltóhoz csatlakozó 190 lóerős, 2,0 literes EcoBoost dízelt is választhatnak.

Tovább

Színtelen sebfertőtlenítőre vágysz? Ezt próbáld ki!

Te tudod, hogy melyek a megfelelő sebkezelő lépések sérülés esetén?  Hogyha nem, ne aggódj: egyszerűbb, mint gondolnád! Tisztítás sebfertőtlenítővel, védelem sebtapasszal, a folyamatos gyógyulásért pedig a sebkezelő kenőcs felelős. Ezzel a rutinnal elkerülhetjük a seb elfertőződését, amely akár a legapróbb, felületi sérülések esetében is megtörténhet.  Hogy ezentúl a fertőtlenítés könnyű és foltmentes legyen, a Hansaplast forradalmi innovációval rukkolt elő, és megalkotta a színtelen Sebfertőtlenítő spray termékét.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_19.jpg

Tovább

IsaDora Bronze Bliss újdonságok // TESZT

Örök dilemmám minden reggel munkába indulás előtt: milyen sminket vigyek fel az arcomra, ami egyszerre szép, és mégis visszafogott? A legtöbbször olyan színeket használok, ami általában finom és szolid, de persze nem állítom, hogy néha napján nem csábulok el egy-egy erőteljesebb, élénkebb paletta láttán. Főleg így a nyár közeledtével fókuszálok rá azokra a beauty termékekre, melyek a tenger kékjét és a vízparton töltött esték fényeit idézik meg számomra.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_18.jpg

Tovább

Eucerin Anti-Pigment termékcsalád // TESZT

Ints búcsút zavaró pigmentfoltjaidnak!

Fiatal korban nem igazán törődünk bőrük védelmével, hisz ha jön a nyár mindenki szép, napbarnított bőrre vágyik, mert azon sokkal jobban mutat a fehér csipkeruha, és a bikini, azonban annál kevésbé esztétikus látvány, ha a barnasággal együtt megjelennek azok az undok pigmentfoltok is. De mégis mit tehetünk ellenük? Többek között örökre elbújhatunk a nap elől, esetleg bekenhetjük magunkat vastagon alapozó réteggel, vagy kipróbálhatjuk az Eucerin Anti-Pigment termékcsaládját.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_1_6.jpg

Tovább

Íme a Concours d’Elegance legkülönlegesebb autói!

A legmesszebbről érkezett a legidősebb autó, a hölgy látogatók merőben más modellt találtak a legszebbnek, mint a férfiak, a fődíjat pedig egy 112 éves francia modell nyerte a hatodik alkalommal megrendezett Balatonfüred Concours d’Elegance eseményen. A klasszikus autók legnagyobb hazai és régiós bemutatója a kedvezőtlen időjárás ellenére több ezer látogatót vonzott. A Történelmi Járművek Nemzetközi Szövetsége (FIVA) által is akkreditált gördülő kiállításon közel ötven autócsoda mutatkozott be május első hétvégéjén. A kategóriagyőztesek közül a Concours d’Elegance szakértőinek segítségével mutatjuk be a legizgalmasabb modelleket.

konyvajanlo_17.jpg

Tovább

Jazz Fesztivál a Gozsduban – nem csak a jazz szerelmeseinek!

Május 28-29-én, kedden és szerdán különleges késő délutáni és esti programmal készül a Gozsdu udvar. A Gozsdu Jazz Fesztiválon a hazai jazz élet legkiválóbb szereplői lépnek fel. A Gozsdu Jazz Fesztivál mindkét napján délután 17 órától egészen 21:30-ig a magyar jazz élet neves szereplői szórakoztatják a közönséget. A rendezvény szervezője, Jáger Bandi zongorista-zeneszerző a jazz szakma legjobbjait nyerte meg a kétnapos eseményre.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_15.jpg

Tovább

Így fogyhat le végre túlsúlyos szemetesed!

A Zero Waste után itt a Zero Foodwaste!

A Felelős Gasztrohős Alapítvány tavaszi, Nem etetem a szemetesem! #zerofoodwaste kampányában az élelmiszer-pazarlás káros környezeti hatásaira hívja fel a figyelmet. Hogyan függ össze a kidobott rántott hús és a klímaváltozás? Tarts a Gasztrohősökkel, informálódj és minimalizáld az elpazarolt élelmiszered mennyiségét te is!

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_13.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása