Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Hamarosan itthon is elérhető lesz James Bond kedven autómárkája

2019. augusztus 02. - Antalfy Krisztina

Aston Martin szalon nyílik Budapesten

Vannak olyan varázslatos helyek a világban, melyeket egyszerűen látni kell, és vannak olyan autók, melyeket a férfiak csak tisztes távolságból csodálhatnak. Ilyen brit szépség, a 007-es legendás autója is, az Aston Martin. Jövő évtől azonban mi magyarok már nem csupán az új James Bond filmben gyönyörködhetünk benne, de ha úgy tartja kedvünk, akár meg is vásárolhatjuk azt. 2020-tól ugyanis megnyitja kapuit Magyarország első és egyetlen Aston Martin kereskedése.

v8-powered-db11_09-jpg-6.jpg

Tovább

Íme egy egyedülálló lehetőség a Lexus jóvoltából

2020-ra is meghirdeti rangos dizájnversenyét a Lexus

lexus_design_award_2019_gyoztes_tervezo_lisa_marks_algoritmikus_csipke_1.jpg

Tovább

50 éves a Ford Capri: nagy idők tanúja

1969 volt az az év, amikor ember lépett a Holdra, amikor megrendezték a híres Woodstock fesztivált, és amikor felszállt a legelső Boeing 747. És igen, ez volt az az év, pontosan fél évszázaddal ezelőtt, amikor Európa útjain megjelent a Ford vadonatúj kupéja, a Capri.

ford_2019_capri_50th_anniversary_18.jpg

Tovább

JÚLIUSI kedvencek / nyár

Éjjel még a csipke hálóing is túl sok volt ebben a forróságban. Órákig csak forgolódtam, képtelen voltam elaludni, bekapcsoltam a ventilátort, ittam egy pohár jeges teát, majd ismét visszafeküdtem, de csak nem ütött be az a fránya álomkór. Szinte izzottak a falak ettől az elviselhetetlen melegtől, gondolataim pedig megolvadva kavarogtak a fejemben. Végül feladtam, kimentem inkább a verandára kémlelni a csillagos eget. Mert hát ki a fene akar aludni, mikor ilyen gyönyörűen ragyog fent a hold, és még kívánni is lehet szegény hulló csillagoktól. Minden okkal történik, én meg majd holnap kialszom magam!   

summer_in_the_hamptons_4.jpg

Tovább

Yves Rocher nyári újdonságok // TESZT

Szeretem a nyarat, de nem mondanám, hogy az utóbbi időben a nyár lenne kedvenc évszakom: a városi dzsungelben a kelleténél is jobban izzadok, a nagy melegben gyakran kiütéses lesz a bőröm, arról nem is beszélve, hogy ilyenkor a sminket sem bírom elviselni, ettől viszont nem érzem magam túl jól a bőrömben. A jól megválasztott kozmetikai termékekkel azonban ilyenkor is sokat tehetünk a bőrünk szépségéért, frissességéért. Az alábbi posztban hoztam is néhány Yves Rocher terméket, melyekkel  boldogabbá tehetjük bőrünket és üdévé a megjelenésüket. 

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_25.jpg

Tovább

Budapesten jártak a Nemzetközi Mini Találkozóra tartó különleges modellek

A fennállásának hatvanadik évfordulóját ünneplő MINI rajongói számára életre hívott Nemzetközi Mini Találkozónak idén a nagy-britanniai Bristol ad otthont. A jövő hét második felében rendezett esemény egy 15 napos utazással indult, melyen egy-egy egyedi, speciálisan felkészített klasszikus Mini kabrió és a márka feltámasztása után gyártott elsőgenerációs MINI Cooper szeli keresztül Európát egy vadonatúj plug-in hibrid MINI kíséretében. Az Athénból induló trió hétfőn este gurult be Budapestre a márka hazai rajongóinak legnagyobb örömére.

p90361923_highres_roadtoimm19-stopover.jpg

Tovább

A Lexus is begurulhat a Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegére

A Lexus immár harmadik éve szerepel a Velencei Filmfesztivál, a La Biennale di Venezia mobilitási partnereként: a Biennale Cinema 2019 látogatói több más Lexus-modell mellett a prémium szegmens első full hibrid kompakt autóját, a Lexus UX Hybridet is megcsodálhatják. A színészeket, rendezőket és a VIP vendégeket egy 35 autóból álló környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtású Lexus-flotta szállítja a majd vörös szőnyeghez.
lexus_velencei_filmfesztival_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása