Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten...

2019. augusztus 24. - Antalfy Krisztina

Budapest gyakran volt a cinkosom a hosszúra nyúlt bulik után, máskor a legjobb barátom, akinek jó volt kiönteni a lelkem anélkül, hogy kioktasson, az utóbbi időben viszont az a város lett számomra, ahonnan akár már holnap elköltöznék. Na nem azért, mert idő közben megutáltam volna ezt a helyet, hisz a hibáival és tökéletlenségeivel együtt is szeretem Pestet, de már nem érzem benne az őszinteséget és nem találom a helyem. 

boldogsag_8.jpg

Tovább

A felejthetetlen divatpillanatok estéje volt KATTI ZOÓB bemutatója

2019 legvarázslatosabb divateseményén vehetett részt, aki augusztus 19-én Balatonfüredre látogatott: a Blaha utcán mintegy 3000 vendéget és érdeklődőt ejtett bűvöletbe a KATTI ZOÓB Balatonfüred Fashion Night, amelynek hagyományát a márka 6 éve teremtette meg. Az este, amely a KATTI ZOÓB szerteágazó kulturális szemléletének eredményeként mára összművészeti eseménnyé nőtte ki magát, idén még rendhagyóbb programot tartogatott: a 25 éves márka ezúttal meghívta pályatársát, a NUBU-t, valamint Jurák Bettina, kortárs táncművészt.

katti_zoob_img_0688_foto_gregus_mate.jpg

Tovább

A film, mely meghozza a kedved a karácsonyhoz

Tisztában vagyok vele, hogy sokan még csak most ugranak fejest a nyaralásba, és bőven van pár forró hetünk, mielőtt még beköszöntene a valódi ősz. De tőlem akár már holnap is zuhanhatna legalább mínusz tíz fokot a hőmérséklet, egyrészt, hogy végre elővehessem kedvenc kardigánomat, melyet január óta félve őrzök a gardróbomban, másrészt, mert máris rohannék a legközelebbi moziba megnézni Emilia Clarke legújabb filmjét, a Last Christmas-t, melynek első előzetesét elnézve szerintem te is azonnal karácsonyi lázban fogsz égni.  

emilia-clarke-last-christmas-660x370.jpg

Tovább

Roma tradíciók és mai trendek találkoztak a Mesterségek Ünnepén

A Mesterségek Ünnepére érkezett augusztus 17-én az Úton van a Cziffra központ országos kulturális roadshow. A Snétberger Alapítvány mellett Sárközy Lajos és zenekara is koncertet adott, a Romani Design pedig impozáns divatbemutatón nyújtott betekintést legújabb kollekciójába. A nap méltó zárásaként a roma képzőművészet neves képviselői egy kerekasztal-beszélgetésen járták körül a hagyományos roma mesterségek és a design kapcsolatát.

relax_enjoy_a_cup_smile.jpg

Tovább

Helló 90-es évek, helló Beverly Hills 90210!

Nos, ha közel egyidős vagy velem, azaz elmúltál harminc, és hozzám hasonlóan a 90-es években voltál tinédzser, akkor biztos vagyok benne, hogy te is emlékszel még a tíz évadot megélt kultikus sorozatra, a Beverly Hills 90210-re. Nagy örömömre idén végre újraélesztették a sorozatot, de közel sem úgy, ahogy sok rajongó várta. A szereplők ugyanis nem egykori karakterüket, hanem saját magukat alakítják hat részen át, méghozzá azért, hogy elkészítsék a Beverly Hills 90210 rebootját. 
maxresdefault_11.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása