Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, ami boldoggá tehet

2019. szeptember 14. - Antalfy Krisztina

Apró dolgok a boldogabb életért...

Ahhoz, hogy több fronton is helyt tudjunk állni, úgy a családunkban - anyaként, feleségként -, mint munkahelyünkön, vagy épp szerethető társként a párkapcsolatunkban, bizony óvnunk kell önmagunkat, női mivoltunkat, oda kell figyelnünk egészségünkre és lelkiállapotunkra egyaránt. Ennek fontos részét képezi a saját boldogságunk, vagyis életünk apró, ám annál örömtelibb pillanatai.
boldogsag_10.jpg

Tovább

Nem olyan vészes, mint gondolnád: őszintén a rákszűrésről

A kulcs a rendszeresség és az önvizsgálat!

Sokakban él félelem a nőgyógyászati rákszűrés hallatán, és már az első lépéseket sem merik megtenni. Talán te is azok közé tartozol, akik folyamatosan halogatják a vizsgálatot attól félve, hogy az fájdalommal, kellemetlenséggel jár. Esetleg az eredménye miatt aggódsz. A szó tényleg kissé ijesztő lehet, de valójában megelőzésről van szó, épp ezért fontos, hogy ne hanyagold el a rendszeres ellenőrzést, amely az egészségmegőrzés fontos része. Megmutatjuk, mire számíthatsz a rendelőben, így felkészülten és bátran jelentkezhetsz be orvosodhoz.
brittany_murphy_419.jpg

Tovább

Megérkezett az új BMW 4-es sorozat előfutára

A 68. Frankfurti Nemzetközi Autószalonon a bajor prémiumgyártó reflektorfénybe gurítja a legizgalmasabb kupé-sziluettek örökérvényű védjegyeinek jövőbe mutató értelmezését. „A BMW Concept 4 tanulmányautót a legszebb BMW kupék esszenciájaként álmodtuk valóra. A tökéletes karosszériaarányok letisztult formanyelvvel és precíz vonalvezetéssel párosulnak” – fogalmazott Adrian van Hooydonk, a BMW Group vezető formatervezője.

p90364618_highres_bmw-concept-4-09-201.jpg

Tovább

Megérkezett a Reserved őszi, bohém és avant-garde kollekciója

Az őszi Reserved kollekció a művészi, 20. századi stílus előtt tiszteleg, ám sokkal vamposabb, modernebb tervezéssel és sportos kiegészítőkkel. Az így készült kollekció darabjai több dimenziós és különböző tervezési stílusok keverednek. A minták a retro stílust idézik, az anyagok és a szabásminták pedig a fiatal polgári stílust elevenítik meg egy csipetnyi nosztalgiával. Senkit ne vezessen félre a kollekció romantikus atmoszférája, a Reserved tervezői, a különböző, izgalmas stílusjegyeket, mesterien ötvözték az utcai viselettel, hogy a kollekció egyedei, ám mégis hordható legyen. Ezzel az izgalmas kombinációval lesznek a Reserved termékei alapdarabok az őszi ruhatárunknak.
unnamed_42.jpg

Tovább

A Frankfurti Autószalonon tartja premierét az „Új Volkswagen”

A Volkswagen márka két világpremiert is tart az idei Frankfurti Autószalon (IAA) alkalmával. A tisztán elektromos hajtásrendszerű ID.3 modell mellett ugyanis az „Új Volkswagen” („New Volkswagen”) mottó jegyében a márka új emblémáját és új márka arculatát is bemutatják a világ nyilvánossága előtt. A Bogár és a Golf után most az ID.3 vezeti át a Volkswagen márkát egy elektromos, teljesen hálózatba kapcsolt,  és semleges szén-dioxid-mérleg jellemezte új korszakba.

db2019al01747_large.jpg

Tovább

Szlovénia: ideje felfedeznünk a velünk szomszédos meseországot!

Most, hogy a nyár és a strandszezon a végéhez közeledik, egyre többen vágyhatnak másfajta élményekre, akár egy vadregényes erdei vagy hegyi túrára is. Egy ilyen kiruccanáshoz tökéletes célpont Szlovénia! Ez a mindössze kétmilliós lakosságú kis ország a magyar turisták előtt még jórészt ismeretlen, pedig igazi kincsesbánya az érintetlen természet kedvelőinek. Tízezer barlangnak ad otthont, 27 ezer kilométernyi folyó és patak szeli át, és a területe több mint felét fedik erdőségek.

konyvajanlo_39.jpg

Tovább

A BMW Group értékesítési mutatói újabb magasságokba érkeztek

2019 augusztusában a BMW 4,1 százalékkal, a MINI pedig 6,2 százalékkal szárnyalta túl egy évvel korábbi teljesítményét. A BMW Group értékesítési mutatói újabb magasságokba érkeztek: a müncheni központú vállalatcsoport 2019 augusztusában világszerte 181 126 darab BMW, MINI és Rolls-Royce modellt adott el, amely a tavalyi esztendő nyolcadik havi teljesítményéhez viszonyítva 4,4 százalékos javulásnak felel meg. A BMW Group egész éves eladási mutatója ezzel 1 617 512 darabra ugrott, amely még a kiváltképp kiszámíthatatlan piaci körülmények közepette is 1,3 százalékos abszolút fejlődést jelent.

p90363131_highres_the-bmw-i3s-edition-.jpg

Tovább

Válaszd az organikus pamutot, válaszd a fenntarthatót!

A Women’secret folyamatosan azon dolgozik, hogy megvédje és tiszteletben tartsa a bolygónk ökoszisztémáját, ezért továbbfejlesztette a fenntartható Honest kollekcióját egy organikus pamutból készült fehérnemű-kollekcióval.

honest.jpg

Tovább

Ilyen hát a legendás japán vendégszeretet

Az elmúlt években az ’egyszerű környezetbarát, high-tech luxusautómárkából’ a társadalmi felelősségvállalás területén, a nemzetközi dizájn, vagy épp a filmek világában is markáns szereplőként igazi életmódmárkává váló Lexus különleges élményterek létrehozásával igyekszik mind szélesebb körben bemutatni a vállalat képviselte értékeket. Hasonlóan a Lexus márkakereskedésekhez, ezen élményterekbe belépve is megtapasztalhatják a látogatók a hagyományos japán vendégszeretet, az ’omotenashi’ számos megnyilvánulását, amely a márka esszenciális részét képezi.
intersect_by_lexus_tokio_3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása