Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A Nő, akire irigykedünk, mégis imádjuk!

2019. szeptember 21. - Antalfy Krisztina

Jlo ikonikus ruhája sosem megy ki a divatból

Nem tagadom, mindig is nagy rajongója voltam Jennifer Lopeznek, úgy a zenéjének, a filmjeinek, mint a stílusának és a személyiségének. Hihetetlen, hogy ez a nő idén lett 50 éves, de még mindig elképesztő bombaformában van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a majdnem húsz évvel ezelőtt viselt, ikonikus ruhájában vonult végig a Versace bemutatóján, amivel azt hiszem valódi divattörténeti pillanatot teremtett.

70352526_2529553850664237_3575676998409909382_n.jpg

Tovább

5 dolog, ami boldoggá tehet

Apró dolgok a boldogabb életért...

Élnek dolgok az emlékeimben, melyek az idő múlásával egyre szebbé és varázslatosabbá válnak. Ilyen pl. a régi otthonom, az a bájos kis kertes ház, ahol születtem és ahol tizenegy évet éltem. Tele volt hatalmas hortenzia bokrokkal, gyümölcsfákkal és számtalan boldog kaland ígéretével, melyet körbelengett a nagymamám friss almás pitéjének ínycsiklandozó illata. Aztán hirtelen eltelt huszonöt év, és legutóbb már csak egy távoli idegenként sétálhattam el egykori otthonom falai mellett.   

boldogsag_11.jpg

Tovább

A MINI Cooper SE „a világ legjobb útján” kalandozott

A brit prémiumgyártó első tisztán elektromos meghajtású modellje a Kárpátokat keresztülszelő Transzfogarasi úton bizonyította, hogy legalább annyira rátermett hegymászó, mint egy szupersportautó. Sőt! Mondjuk ki nyíltan: a vezető és a navigátor is felhők feletti extázisba került, amikor a Căpățănenii Ungureni névre keresztelt, idilli kis román falucskában beültek a tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 0,0 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 14,8 – 16,8 kWh / 100 km; károsanyag-kibocsátás: 0 gramm / km) volánja mögé.

p90366514_highres_mini-cooper-se-at-th.jpg

Tovább

A milánói divathéten debütál a magyar ARTISTA

Személyes élmények egy kollekcióban

Az ARTISTA márka mögött három tervező gondolkodik együtt és külön-külön is, a rájuk jellemző izgalmas és szokatlan anyagtársításokkal és a ruhakollekciókat kiegészítő, egyedi fejlesztésű táska- és kiegészítő kollekcióval. Magyarországon 1997 óta vannak jelen a divatpalettán mindig megújuló, kényelmes, könnyen transzformálható darabjaikkal. Szeptember közepén a milánói divathéten debütál Budapest és a Balaton gyönyörű tájaira reflektáló tavaszi-nyári kollekciójuk, a Magyar Divat & Design Ügynökség [1] koordinálásában megvalósuló kollektív magyar megjelenés keretében.
konyvajanlo_41.jpg

Tovább

ZEWA legújabb háztartási papírtörlő // TESZT

Reggeli kávé az ágyban? Közös filmezés és nassolás a barátokkal a nappaliban? A papírtörlők a háztartások állandó főszereplői, ám, mint tudjuk, az apróbb balesetek nem csak a konyhában fordulhatnak elő. A látványos dizájnnal ellátott Zewa Wisch&Weg Quick Pack háztartási papírtörlők lakásod bármely pontjának üde színfoltjai lehetnek, így mindig karnyújtásnyira vannak, bárhol is legyen rájuk szükség.
ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_29.jpg

Tovább

Vitiligós babákkal segít a gyerekeknek egy nagypapa

Így akar önbizalmat adni  a kicsiknek

Általában már gyerekként ki szeretnénk tűnni a tömegből, de inkább tehetségünkkel, tanulmányi eredményeinkkel, mint az átlagtól eltérő külsőnkkel. Ennek az az oka, hogy a gyerekek bizony még nagyon kritikusak, gúnyosak tudnak lenni, és azonnal képesek megsérteni bárkit, aki kicsit is más, mint ők - ezzel is porig rombolva annak önbizalmát. Ilyen különös külsőt eredményezhet pl. a vitiligo, mely olyan rendellenesség, amely bár fizikailag ártalmatlan, ám pszichológiai stresszt és társadalmi stigmát is okozhat. 

vitiligo-grandfather-knits-dolls-joao-stanganelli-junior-1-1-5d8088ef765a6_700.jpg

Tovább

Ezek Budapest legjobb szabadtéri helyszínei a jógázáshoz

Fedezd fel a várost Szappan Petrával!

A sport gyerekkora óta része Szappan Petra életének. Szenvedélye a modern, vagány jógaesemények szervezése, ahol egy napra kiemelheti a jógát megszokott környezetéből és kiviheti az emberek közé, hogy minél többekhez eljusson. Ebben a szellemben indultunk el Petrával felfedezni Budapest legjobb szabadtéri jógahelyszíneit, amelynek során a Lenovo Yoga termékeinek hajlékonysága, alakíthatósága kapóra jött számára. Ezek a termékek a mindennapos használat mellett a nevükhöz hűen a jógázást is segíthetik: a Yoga tabletek önállóan is hatékony, sokoldalú szórakoztató és médiafogyasztó tabletek, a Yoga notebookok pedig kompakt kialakításuknak köszönhetően könnyen alakíthatóak.

szappan_petra_budapart_kopaszi_gat.jpg

Tovább

Bekukkantanál a kulisszák mögé? Akkor irány a Nyitott Stúdiók!

Betontárgyak, antik esküvői textilek, a jövő ízei

Október 4. és 13. között tizenhatodik alkalommal vehetnek részt az érdeklődők a Design Hét Budapest rendezvénysorozaton, melynek izgalmas kínálatában ezúttal is az egyik leginkább várt program a Nyitott Stúdiók. A látogatók tizenöt vállalkozás kulisszái mögé tekinthetnek be, hogy képet kapjanak a háttérben folyó, az ötleteléstől egészen a megvalósításig tartó munkáról.

enihorn_2_1.jpg

Tovább

Új kiállítás a Ráth-villában

Körforgásban: Fazekas Valéria

A Körforgásban című kiállítás-sorozatot az Iparművészeti Múzeum Kortárs Dizájn Főosztálya indította útjára. A múzeum Üllői úti főépületének rekonstrukciója idején különösen fontos, hogy mozgásban tartsuk a gyűjteményt. A Körforgásban című sorozat keretében arra kérünk kortárs dizájnereket, hogy miután megismerkedtek a múzeum nemzetközi színtéren is páratlanul gazdag gyűjteményével, válasszanak ki egy tárgyat, tárgycsoportot, ami munkájukat inspirálja, és azokra reflektálva hozzanak létre saját dizájnt. A múzeumi gyűjtemény inspirációjára megszületett dizájn maga is a gyűjtemény részévé válik, mely további kiállítási relációkra nyújt lehetőséget. 

fraktal02_2019.jpg

Tovább

A Supra és Joker reklámja mindent vitt az NFL-idénynyitón

Köszönhetően annak, hogy az amerikai foci az Egyesült Államok egyik legkedveltebb és legtöbb nézőt vonzó sportja, az NFL idénynyitóját, és a döntőt, azaz a Super Bowlt a tengerentúlon, de tulajdonképpen az egész világon a legértékesebb reklámfelületek között tartják számon. A szeptember 5-én a Chicago Bears és a Green Bay Packers összecsapásával debütáló évadnyitóra - amely ráadásul a 100. idény első meccse volt - így érthetően számos nagyvállalat készült különleges reklámokkal. Mostanra megérkeztek a reklámok sikerét vizsgáló elemzések is, amelyekből egyértelműen kiderül: a Toyota és a Joker előzményfilm voltak a legnagyobb nyertesek az NFL idénynyitóján.
joker_trailer_5.JPG

Tovább
süti beállítások módosítása