Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a Daalarna CURVY kapszulakollekciója!

2019. október 17. - Antalfy Krisztina
CURVY – Ünnepeld a formád!
 
„Esküvői ruhatervezőként sok-sok év tapasztalata mondatja velem, hogy semmi sem tesz egy menyasszonyt ragyogóbbá, mint a magabiztosság és az önazonosság” – mondja Benes Anita. „A Daalarnánál éppen ezért a kezdetek óta minden ruhánkat méretre készítjük el, mert hiszünk abban, hogy a tökéletesen passzoló ruha az egyik legfontosabb eleme a felszabadult mosolynak. Elszomorít, ha azt látom, hogy egy menyasszony létező vagy nem létező társadalmi elvárásoktól hajtva arra törekszik, hogy drasztikusan megváltoztassa vagy eltakarja magát a nagy napon. Az ő bátorításukra hoztuk létre a CURVY kapszulakollekciónkat, amely a nőies formákat ünnepli.”
ciaokendall_1.jpg

Tovább

Így viseld ősszel a miniszoknyát

…mert a mini sose megy ki a divatból

Az ősz a vastag harisnyák és a kötött pulóverek évszaka. Ám a hűvösebb idő még nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a nőies ruhadarabokról. Októberben sem muszáj még feltétlenül elpakolnunk a virágos ruhákat, az organza blúzokat és azokat a cuki tweed, szövet, vagy műbőr miniszoknyákat, csupán érdemes néhány melegebb kiegészítővel kombinálni őket. Az alábbi posztban el is hoztam számodra néhány nagy kedvencemet az idei kínálatból.

feher_bluzt_7.jpg

Tovább

INGLOT szemhéjpúder paletta // TESZT

Valahol itt kezdődik a tökéletes őszi smink...

Reggelente, miután lenyomom az órát, és kibaktatok a fürdőszobába, nem mindig tetszik a kép, amit a tükörben látok. Nálam is vannak olyan napok, amikor még az ágyból sincs kedvem felkelni, de ezekre a napokra tartogatom kedvenc méregerős kávémat, amitől pillanatok alatt magamhoz térek, és az új Inglot Freedom System szemhéjpúder palettáimat, amelyek azonnal eltüntetik szemeimről a fáradtság nyomait. Nekem nagyon beváltak ezek a színek, ezért úgy gondoltam itt az ideje, hogy neked is bemutassam őket.    ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_33.jpg

Tovább

Harry Potter elvarázsolta a Women’secret legújabb kollekcióját

Mindig is szerettél volna a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában járni? Most szerencsére megteheted a Women’secret legújabb kollekciójának köszönhetően. A márka bemutatja a pizsamák, hálóingek, köntösök és kiegészítők széles skáláját, amelyeket egyértelműen nem mugliknak találtak ki!

hp_collection_ws_1.JPG

Tovább

Yves Rocher hajápoló újdonságok // TESZT

Induljon a hajvédelem!

Az őszt mindig is az élénk színek, a ragyogó árnyalatok és persze a kozmetikai márkák újdonságai miatt várom - sok egyéb más dolog mellett persze. Az idei szezon pedig különösen bővelkedik olyan ötletekkel, inspirációkkal és termékekkel, melyeket kár lenne kihagynunk. Az alábbi posztban el is hoztam számodra  néhány Yves Rocher hajápoló -és védő terméket, amelyek nélkül belevághatunk a télbe, de nem érdemes.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_31.jpg

Tovább

Megérkezett az új BMW 1-es sorozat és az új BMW 3-as Touring

A héten debütált hazánkban a BMW 1-es sorozat és a BMW 3-as Touring új nemzedéke. A prémium kompakt harmadik generációja és a 32 évvel ezelőtt új kategóriát teremtő sportos ötajtós modell hatodik generációja egyaránt rengeteg újdonsággal csábít. A budapesti NDustrial Studios-ban mutatkozott be Magyarországon a BMW 1-es sorozat és a BMW 3-as Touring. Az osztatlan népszerűségnek örvendő BMW 1-es sorozat új nemzedéke fellebbenti a fátylat a BMW vadonatúj fejlesztésű, elsőkerék-meghajtású padlólemezéről, amely a bajor prémiumgyártó által fémjelzett vezetési élményt és a páratlan menetdinamikát jelentősen megnövelt utastéri helykínálattal egyesíti.

p90370921_highres_bmw-1-series-launch-.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása